Kukrica, Kapular, Humberto şi Simovic au semnat încă un an

Negocierile cu jucătorii de la Energia au debutat aseară la sediul clubului Energia Pandurii. Preşedintele Gore Popescu a avut o misiune dificilă, aceea de a convinge jucătorii că echipa se confruntă cu aceiaşi criză care a lovit România. Dacă străinii din lot au fost mai uşor de convins şi au fost şi primii cu care s-au semnat deja contractele, cu jucătorii români se mai poartă încă discuţii şi săptămâna viitoare.

Lotul Energiei Pandurii pentru sezonul viitor va fi în cea mai mare parte acelaşi din acest sezon, Stângă dorind să păstreze omogenitatea echipei şi să mai completeze posturile deficitare. Discuţiile cu jucătorii au demarat deja ieri şi vor continua câteva zile până când la Târgu Jiu va reveni şi antrenorul Energiei, care de asemenea, nu şi-a negociat încă contractul cu clubul.

Străinii au semnat aseară

Kukrica, Kapular, Humberto şi Simovic sunt primii jucători cu care s-a ajuns la un acord şi care au semnat deja pentru încă un sezon cu Energia începând din luna iulie. „Cu străinii am negociat mai întâi să poată pleca mai repede acasă. Kukrica, Kapular, Humberto şi Simovic au semnat deja iar Vukas rămâne să vedem în ce stare fizică va fi la reunirea lotului şi atunci vom discuta şi cu el”, a spus aseară preşedintele secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu care speră să ajungă la un acord şi cu restul jucătorilor.

Se mai discută cu Giotoiu şi Ciobanu

O problemă a apărut la discuţiile cu portarul Ionuţ Ciobanu care nu acceptă oferta celor de la Energia. „Cu Ciobanu nu ne-am înţeles încă, ne mai gândim şi noi şi se mai gândeşte şi el iar ceilalţi jucători discutăm zilele acestea. La fel şi cu Giotoiu încă nu am ajuns la un acord dar o să mai discutăm cu el şi cu restul jucătorilor”, a mai spus preşedintele care le cere jucătorilor să înţeleagă faptul că e criză şi nu bugetul nu permite contracte foarte mari: „Trebuie să înţeleagă şi ei că e criză şi nu tot ceea ce cer ei se şi poate realiza, dar sper să ajungem la un acord cu toţi cei din lot. Trebuie să avem în vedere cu toţii faptul că e criză şi sunt probleme mari”.

Stângă e la „cumpărături” la Braşov

Antrenorul Vasile Stângă nu a semnat nici el prelungirea contractului cu Energia Pandurii. Tehnicianul nu s-a întors încă la Târgu Jiu după meciul din Cupa României, rămânând la Braşov pentru a urmări o serie de jucători aflaţi în vederile sale pentru un eventual transfer la Energia. Deja doi stelişti, Novanc şi Georgescu, se află pe lista sa de achiziţii, urmând ca în aceste zile antrenorul Energiei să încerce să-i convingă că Energia e o variantă mai bună pentru ei. „Domnul Stângă e la „cumpărături” la Braşov, sperăm să mai convingă unii jucători să vină aici. Cu dânsul vom discuta săptămâna viitoare după ce vom ştii exact ce pretenţii are. Dar avem timp o lună până se reuneşte lotul”, a mai precizat Gore Popescu care le-a oferit jucătorilor o vacanţă de mai bine de o lună până la reluarea pregătirilor pentru noul sezon.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: