Kukrika are mâna în ghips după meciul de la Suceava

Debutul în returul acestui sezon nu a fost deloc unul uşor pentru cei de la Energia Pandurii. Handbaliştii s-au întors de la Suceava şi învinşi dar şi cu lotul afectat de o serie de probleme medicale. Cea mai gravă accidentare e cea a lui Kukrica, acesta urmând să lipsească mai mult timp de pe teren pentru că are mâna în ghips. Florea a revenit şi el rănit având o contuzie la picior dar în cazul său refacerea fiind mai rapidă.

Eşecul de la Suceava a fost pus de antrenorul Vasile Stângă pe seama unui joc mai slab al echipei sale dar şi a unei tente a arbitrilor către echipa gazdă fapt ce a avut ca urmare un joc mai dur: „Puteam evita acest debut însă asta este. Am greşit mult, în plus a mai fost şi o tendinţă a arbitrilor de a trage cu gazdele, şi cum mai mulţi jucători au jucat slab am pierdut. Toate, adunate au dus la eşec”. Pe lângă eşec Energia s-a ales şi cu o serie de probleme medicale care vor afecta echipa pe termen lung.

Suceava are stilul de joc al lui Bibirig

Preşedintele Gore Popescu a acuzat şi el jocul dur al sucevenilor care le-au accidentat trei handbalişti. Oficialul a comparat jocul celor de la Suceva cu cel al lui Leonard Bibirig care a fost la fel de dur ca jucător: „Suceava este o echipă rea construită după stilul de joc al fostului jucător Bibirig, actualmente antrenor. Au dat cu pumnii, au lovit fără jenă, au jucat extrem de dur şi iată consecinţa. Avem trei jucători care sunt în pericol să nu joace în următoarele două meciuri care sunt extrem de importante. Dar, acest joc dur dus până la extrem al moldovenilor  nu este o scuză pentru bătaia încasată de ai noştri”.

Păiuş, Florea şi Kukrica au fost accidentaţi

Păiuş a fost primul accidentat şi a ieşit de pe teren cu buza spartă după ce a primit un pumn în faţă, repriza a doua fiind scos definitiv de pe teren. Gabriel Florea a ieşit şi el destul de „şifonat” de pe teren fiind călcat în picioare de adversari la propriu. „Sperăm să-l putem recupera, însă la modul cum a fost călcat îmi e frică să nu fie vreo accidentare mai gravă”, a  spus Gore Popescu despre cel mai bun marcator al Energiei care a fost călcat pe picior şi are o contuzie. Ante Kukrika a fost cel mai grav rănit având o luxaţie la mâna dreaptă, medicii punând mâna în ghips iar şansele ca acesta să joace sâmbătă în meciul cu Reşiţa sunt aproape nule. De asemenea, portarul Dragomir va lipsi mai multe etape.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: