La Sind Jilţ ar putea fi date afară circa 300 de persoane

Directorul firmei Sind Jilţ, Adrian Duicu, a declarat ieri că nu ştie ce va urma, dacă Complexul Energetic Oltenia va prelungi contractele de prestări servicii cu societatea sau nu. Duicu a confirmat că societatea a cerut un tabel cu motivaţia angajării pentru fiecare persoană din Sind Jilţ. Directorul Adrian Duicu a menţionat că, dacă contractele nu vor fi prelungite, vor fi disponibilizate aproape 300 de persoane.

În plus, directorul Sind Jilţ a mai spus că singurul contract în derulare până la finalul anului este cel cu Sucursala Turceni. Dacă decizia CE Oltenia va fi de a nu prelungi şi celelalte contracte, doar 45 de persoane ar mai avea de lucru. „Dacă rămânem doar cu contractul de la Turceni atunci nu ar mai fi nevoie decât de 45 de oameni. Aşteptăm răspuns de la CEO“, a adăugat Duicu.

Angajările, la control

Contractele firmei Sind Jilţ expiră la 31 iulie, după spusele directorului Adrian Duicu. În aşteptarea unui răspuns, Duicu spune că a trimis la CE Oltenia mai multe documente pe care conducerea le-a cerut. Sunt verificate angajările. „Deocamdată nu avem nici un răspuns. Nu ştim ce va urma. Aşteptăm. Dânşii au cerut mai multe documente referitoare la angajaţi, dar până acum nu avem nici un răspuns“, a declarat Duicu. Acesta a mai spus că la Sind Jilţ mai sunt 320 de angajaţi. Directorul a mai spus că tot ce s-a vehiculat, referindu-se la afirmaţiile potrivit cărora la aceste firme sunt angajate pilele, este nereal. „Mai mult de jumătate sunt persoane care au dat teren, iar ceilalţi sunt cu cazuri sociale“, a spus Duicu.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: