„Lanterna” le luminează calea ?

Dacă nici acum, atunci când- Dupa o serie neagră de 5 meciuri fără victorie, pandurii joacă vineri seara pe terenul celei mai slabe echipe din liga întâi, CS Mioveni. Grigoraş se teme însă şi de jocul cu „lanterna roşie” a campionatului, echipă ce a plecat neînvinsă de la Mediaş etapa trecută.

CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu, astăzi ora 21.30, în direct pe DigiSport

CS Mioveni: Cobrea – Crăciun, Iordache, Stoica, Baicu – Enache, Naidin, Ispir, Zuluf, Năstăsie – Ayza.          Antrenor: Marian Pană

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Batin, Ibeh.                   Antrenor: Petre Grigoraş.

Pandurii lui Grigoraş speră să recupereze punctele pierdute cu Sibiu în deplasarea de la Mioveni. Grigoraş îl va avea la dispoziţie la Mioveni şi pe căpitanul Pintilii, revenit după o suspendare.

Măcar cu ultimii clasaţi...

Pandurii caută la Mioveni prima victorie după 5 etape de secetă. Gazdele, în schimb sunt disperate să acumuleze puncte pentru a atinge măcar baremul de 25. Argeşenii au pierdut greu cu Steaua pe teren propriu şi au plecat cu un punct de la Mediaş etapa trecută.  Aparent e cel mai uşor meci al sezonului. Mioveniul e ultima în clasament şi a fost umilită în tur la Tg Jiu, scor 1 la 5. Grigoraş crede însă că oamenii lui Marian Pană îşi vor vinde scump pielea. „Nu se anunţă deloc uşor acest meci. Steaua a câştigat foarte greu acolo. Ştiu că nu ne aşteaptă meci, uşor, nu e echipă care să cedeze, lupta se va defăşura până la sfârşit. Nu ştiu dacă Mioveniul s-ar mulţumi cu un egal. La câte puncte au, 11, dacă vor să spere la ceva trebuie să meargă la victorie. Şi cu Mediaşu au avut câteva oportunităţi, nu e o echipă care să se dea uşor bătută. Sunt convins că va fi un meci extrem de dificil, sper să pot să ridic moralul echipei”, spune Grigoraş înaintea partidei din această seară.

„Nu-mi pierd speranţa deocamdată, următoarele 2-3 jocuri să reuşim să ne redresăm...dacă nu, eu ştiu, se poate găsi altă soluţie, nu ştiu.”

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: