Lemnaru, aproape să bată recordul lui Vintilescu

Un atacant se ia la trântă cu cel mai vechi record al pandurilor! Valentin Lemnaru a înscris 6 goluri în acest sezon şi l-a egalat astfel pe Sorin Vintilescu care a atins cifra 6 în urmă cu mai multe sezoane. Lemnaru speră să doboare recordul chiar în meciul împotriva fostei sale echipe, Universitatea Cluj.

Lemnaru a venit la Pandurii de la U Cluj în urmă cu un an pentru suma de 100 de mii de euro. Deşi a trecut printr-o perioadă neagră, atacantul şi-a revenit şi a marcat şi contra Mureşului dar şi la Mediaş.

Cade recordul la Cluj-

Lemnaru a ajuns astfel la 6 goluri în acest sezon, egalând recordul lui Sorin Vintilescu din sezonul de debut al pandurilor în prima ligă. Tocmai la Cluj, Lemnaru are şansa să-i doboare recordul lui Vintilescu. „De când am venit aici se vorbeşte de recordul lui Vintilescu. Nu am venit să bat recorduri, ci să înscriu cât mai multe goluri. Am avut o perioadă mai proastă şi îmi doresc ca pe final să mă revanşez. Am avut o perioadă mai proastă, dar am făcut şi meciuri bune în care nu am marcat şi am ajutat echipa. Asta e. Pentru presa din Gorj şi pentru istoria clubului e un subiect. Oricum o să fie cineva care să-l bată pe Vintilescu. Dacă aş reuşi eu cu atât mai bine, dar nu asta e ambiţia mea”, menţionează atacantul care a mai trecut şi pe la Dinamo înainte de a ajunge la Cluj.

Se bate cu fosta echipă

Atacantul de 27 de ani spune că nu are emoţii înaintea meciului cu fosta sa echipă. Şi nici nu-l arde vreo dorinţă de revanşă după ce a fost pus uşor pe liber de trupa lui Walter.  Lui Lemnaru îi pare rău totuşi că nu a apucat să joace pentru clujeni pe bijuteria de stadion construită între timp, Cluj Arena. „Va fi un meci special pentru toată echipa, nu neapărat pentru mine. Într-adevăr am jucat acolo 2 ani frumoşi, dar aceştia au trecut. Îmi doresc să înscriu pentru echipa mea şi pentru a obţine cele trei puncte. Ei au 42 de puncte, trei peste noi, au tras pentru cupele europene, dar nu cred că mai au şanse. O să fie un meci deschis, între două echipe care joacă fotbal. Vedem cine este mai în formă. Mi-aş fi dorit să pot să joc pe Cluj Arena. Din fericire, merg ca adversar acum şi sper să joc bine. Am auzit că e foarte frumos şi abia aştept să-l văd”, spune atacantul cotat la 750 de mii de euro pe transfermarkt. Lemnaru se aşteaptă să fie bine primit la Cluj, la fel ca Unguruşan, un alt fost jucător al şepcilor roşii care joacă acum la Pandurii. „Fanii clujeni şi când au venit aici mi-au scandat numele. Cât am fost acolo mi-am făcut treaba, la fel şi Unguruşan. Cred că vom fi primiţi bine. Cel puţin asta îmi doresc.”

„Şi cu Vaslui şi la Rapid o să prestăm acelaşi joc ofensiv care să ne aducă puncte”                 

Valentin Lemnaru, Pandurii

2 – goluri a marcat Lemnaru în poarta celor de la Mioveni şi câte unul cu CFR Cluj, Astra, Târgu Mureş şi Gaz Metan Mediaş

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: