Leoni caută 500 de gorjeni pentru fabrica de la Sadu

Societatea Leoni, care are în plan să deschidă o fabrică de cablaje auto în Gorj, pare să nu fi găsit personalul necesar pentru punerea în funcţiune a unităţii. Au fost organizate selecţii timp de patru zile la Târgu Jiu şi Bumbeşti Jiu, dar reprezentanţii societăţii vor să mai organizeze noi sesiuni de interviuri. Astfel de interviuri vor mai avea loc în zilele de 26 şi 27 septembrie, respectiv 3 şi 4 octombrie, la Hotel Brâncuşi din Târgu Jiu. De asemenea, vor fi organizate recrutări de personal în zilele de 26 septembrie şi 3 octombrie la Primăria Bumbeşti Jiu.

Totodată, cei de la Leoni vor organiza interviuri de angajare şi la Primăria Crasna, în data de 27 septembrie, dar şi la Novaci, în 4 octombrie, tot la sediul primăriei.

Societatea Leoni are nevoie de 500 de persoane pentru fabrica pe care o va deschide în Gorj. Aceasta va funcţiona, cel mai probabil, în clădirile societăţii Pirelli de la Sadu, care nu mai desfăşoară activitate de câteva luni. Producătorul german de cablaje oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională.

Reprezentanţii Leoni spun că oferă salariu atractiv, tichete de masă în valoare de 12 lei, diverse bonusuri şi prime.

Vizualizări: 8,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: