Librarii şi florarii au dat ieri lovitura! Vânzările au crescut de zece ori!

Librăriile din Gorj au avut ieri vânzări de zece ori mai mari decât într-o zi obişnuită. Părinţii aflaţi la cumpărături au explicat faptul că au primit în prima zi de şcoală liste de la profesori şi educatori, cu ce fel de caiete şi rechizite trebuie să vină copiii la şcoală.

Părinţii elevilor din clasa I au fost cei mai surprinşi să afle că nu tot ce au cumpărat le este de folos copiilor. Pe de altă parte, părinţii au primit de la învăţători liste cu tipul de caiete folosite, dar şi ce cărţi au de cumpărat. Librăriile au fost luate cu asalt după ora 12, când elevii au plecat de la şcoală. Librarii spun că au avut vânzări de zece ori mai mari decât într-o zi obişnuită.

Părinţii nu păreau nemulţumiţi de noile cheltuieli. „Aş da şi mai mulţi bani, numai să ştiu că învaţă copilul. Până acum am fost mulţumit de rezultatele lui de la şcoală şi consider că nicio investiţiei nu este prea mare când este vorba de viitorul copilului”, a spus un părinte aflat la cumpărături cu băieţelul de clasa a III-a.

Şi florarii au fost mulţumiţi după ziua de ieri. Aceştia spun că meritau o zi cu vânzări record, mai ales după pierderea pe care au avut-o în primăvară, când frigul şi ploaia le-au stricat vânzările atât de zilele îndrăgostiţilor, cât şi de 1 şi 8 Martie. „Acum a mers foarte bine. Nu am vândut tot, dar vă spun din experienţă că vânzările vor merge bine toată săptămâna”,  a spus o florăreasă mulţumită.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: