Licitaţie pentru renovarea primăriei Târgu-Jiu

Autorităţile vor organiza peste o lună o licitaţie pentru a găsi o firmă care să renoveze clădirea primăriei Târgu-Jiu. Municipalitatea a alocat pentru această lucrare suma de cinci miliarde.

Ultima lucrare de acest gen a avut loc în urmă cu aproape 10 ani. În acest an, la capitolul investiţii intră şi modernizarea clădirii care găzduieşte primăria. Suma alocată acestui proiect este de aproximativ 5 miliarde de lei. Vor fi realizate lucrări de consolidare a clădirii, vor fi schimbate uşile şi ferestrele exterioare dar şi burlanelor de la acoperiş. „Este o clădire foarte veche care are nevoie de reabilitare. În acest an am inclus pe ordinea investiţiilor şi această lucrare care sperăm noi că va fi demarată cât mai curând. Suma de la care se pleacă este de 500 de mii de lei, însă aceasta nu este fixă, dor după licitaţia care o să aibă loc vom putea spune cu exactitate cât ne costă”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic de la primărie Târgu Jiu.

Proiectul se află în fază de documentaţie, însă reprezentanţii primăriei speră că în aproximativ o lună acesta va fi gata. Tot atunci, spun aceştia că va avea loc şi licitaţia pentru încredinţarea lucrării

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: