Lider politic, trimis să se arunce de pe pod! Un nou conflict pe scena politică!

Preşedintele PDL Târgu Jiu, Eduard Berca, a lansat ieri un atac la adresa unui lider nou apărut pe scena politică din Gorj. Deranjat de abordările radicale ale liderului de la Forţa Civică Gorj, Ion Săvoiu, democrat-liberalul îi transmite că, dacă vrea fie cunoscut, mai bine să se arunce de pe un pod, ca să afle toată ţara despre el. „De ce nu se angajează la circ? De ce nu se aruncă de pe pod, să facă bungee-jumping, atunci îl va cunoaşte toată ţara”, a spus Berca ieri la Radio Infinit. “Nu mi-aş permite să fac declaraţii care să nu aibă acoperire în fapte şi documente”, a mai spus Berca.

Săvoiu a atacat în ultimele săptămâni liderii PSD Gorj, dar mai ales aripile pesediste care au acaparat toate partidele din Gorj, care se prezintă ca fiind de opoziţie. Astăzi, Săvoiu i-a dat o replică lui Berca pe pagina sa de socializare. „Domnul Eduard Berca, fostul pesedist ajuns acum să conducă PDL Târgu Jiu, are un simț al ridicolului destul de atrofiat. Odată cu apariția Forței Civice și a Mișcării Populare, oamenii încep să aibă termen de comparație și să-i perceapă pe farsorii de la PDL în toată micimea lor”, scrie Săvoiu.

„Fostul pesedist Berca e supărat că am cerut candidat unic din partea opoziției, împotriva PSD. Berca mă acuză că fac circ. Exact lucrul la care el este deosebit de experimentat. Cum să te pretinzi lider al opoziției și succesor al lui Cârciumaru în postul de primar când oamenii află despre tine, Berca, din presă, că ai zeci de milioane lei vechi datorii la asociația de proprietari?”, continuă replica lui Săvoiu.

Se împlinesc doi ani de când Berca face figurație în Consiliul Local, cu zero proiecte de hotărâri la activ. Ăsta ar fi un motiv excelent să facă chiar el ceea ce îmi sugerează mie: să se arunce în Jiu. Pentru ca această măsură de protest față de el însuși să aibă, totuși, finalitate, îl rog să-și achite înainte datoriile la asociația de proprietari. Altfel, există riscul să se arunce după el administratorul de bloc, să-l tragă de urechi, eventual să-i dea și un șut în fund…”, mai spune liderul de la Forţa Civică Gorj, care concluzionează că „PSD-ul batjocorește gorjenii de 24 de ani pentru că, în Gorj, opoziția a fost condusă mai ales de foști pesediști, ca Berca”.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: