Liderul PSD Gorj crede că pesediştii nu-l susţin pe Antonescu

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, îi ţine isonul lui Ion Călinoiu şi declară faptul că pesediştii nu-l vor vota pe liberalul Crin Antonescu la prezidenţiale. Un alt lider PSD, deputatul Mihai Weber, crede că în ciuda tuturor discuţiilor USL nu se va rupe.

„Eu vă spun cu riscul de a primi reproşuri de la domnul prim-ministru. Sunt sigur că marea masă a PSD sau foarte mulţi pesedişti nu-l vor vota şi susţine pe domnul Antonescu indiferent dacă voi spune eu sau premierul, pentru că deranjează foarte multe prin declaraţiile pe care le face la adresa PSD, premierului sau a liderilor PSD“, a declarat liderul PSD.

Cârciumaru a făcut şi câteva comentarii legate de actuala guvernare, el spune că la audienţe vin tot mai mulţi şomeri. „Până acum veneau oamenii în audienţă pentru probleme persoanele şi pentru un loc de muncă. Acum, vreau să vă spun că de când e PSD la guvernare vin foarte mulţi din tot judeţul pentru locuri de muncă la Minprest, la Complexul Energetic Oltenia, pentru problemele de la CE Oltenia“, a declarat acesta.

Mihai Weber a comentat contrele dintre liderii USL Gorj, Ion Călinoiu şi Dian Popescu. „Aici, pe plan local, sunt personalităţi puţin mai puternice faţă de ceea ce există pe piaţă şi atunci şi anumite orgolii, dar este foarte important ca această uniune să funcţioneze. Dacă nu sunt simpatii personale, asta este, nu se înţeleg. Eu aş zice că nu se agreează personal, politic, fie că le palce sau nu, urmează paşii şi protocolul care este. Animozităţile acestea au fost vizibile şi în înainte, sunt şi în continuare dar asta nu înseamnă că afectează construcţia USL-ului la nivelul local“, a declarat acesta.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: