Liderul UNPR Gorj vrea alianţă cu PDL

Liderii UNPR de la Gorj vor ca la sfârşitul acestei săptămâni să se întâlnească cu democrat-liberalii. Nu mai vor întâlnire pentru negocierea funcţiilor, ci îşi doresc alianţa pre-electorală. Nici una nici alta deocamdată susţin democrat-liberalii de la Gorj.

Preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a declarat faptul că speră ca la sfârşitul acestei săptămâni între partidul pe care-l conduce şi PDL Gorj să existe o întâlnire. Mai mult, uneperiştii îşi doresc şi o alianţă preelectorală, însă până acum au primit un refuz categoric de la partenerii de protocol. „Sper ca la sfârşitul acestei săptămâni să existe o întâlnire între noi şi preşedintele PDL Gorj, împreună cu cei aflaţi la conducerea acestei formaţiuni. Vreau să vă spun faptul că noi nu ne dorim această întâlnire doar în ideea de a negocia funcţii, ci ne dorim ca împreună să discutăm şi să analizăm situaţia de la nivelul judeţului Gorj, astfel încât să facem lucrurile să meargă spre bine. Deocamdată între noi şi PD-L există un protocol de colaborare, dar nu este exclusă ideea unei alianţe pre-electorale”, a declarat Marius Vlaicu.

Nu este posibilă o întâlnire cu UNPR-ul, transmit pedeliştii. Aceştia invocă faptul că la sfârşitul săptămânii la Gorj este aşteptat staff-ul PDL de la Bucureşti, printre care preşedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, şi ministrul Economiei Ion Ariton. „În acest sfârşit de săptămână va fi foarte greu să stabilim o întâlnire cu cei de la UNPR deoarece după cum şi dumnealor ştiu, noi aşteptăm vizita la Gorj a preşedintelui Emil Boc, dar nu numai. Sigur ne vom întâlni, dar nu în acest sfârşit de săptămână. Noi nu am stabilit nimic deocamdată în interiorul partidului despre negocierea funcţiilor, deoarece nu a existat o discuţie între noi cu privire la ce-şi doresc cei de la UNPR. Sigur, după ce ne vom întâlni şi vom vedea care sunt doleanţele dumnealor”, susţine Dan Vâlceanu, purtător de cuvânt PDL Gorj.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: