Liga nu a amânat meciul Poli Iaşi – Pandurii

Meciul dintre Poli Iaşi şi Pandurii rămâne să se dispute la data stabilită iniţial, respectiv vineri 20 noiembrie. Ieşenii au cerut ieri o amânare de trei zile, măcar pentru data de luni dar Liga Profesionistă de Fotbal nu a luat nici o decizie de amânare a partidei. Cei de la Pandurii nu ar fi de acord ca meciul să se dispute luni cum a propus ieri Poli Iaşi pentru că după aceea Pandurii vor juca vineri cu Rapid. Gorjenii nu agreează acum nici amânarea meciului pentru săptămânile următoare în care programul echipei va fi foarte dificil.

Pandurii au cerut iniţial ca meciul cu Poli Iaşi să nu fie programat luni atunci când FRF a anunţat că nu va programa jocuri în ziua alegerilor. Acum, Poli Iaşi cerea exact ceea ce gorjenii nu doreau să se întâmple, programarea meciului pentru luni, după alegeri.

Ciobotariu: „Trei săptămâni de pauză sunt deja prea mult”

Antrenorul gorjenilor, Liviu Ciobotariu, spune că nu doreşte amânarea meciului pentru că ar avea trei săptămâni pentru echipă fără nici un meci. „Pentru mine nu e convenabilă o amânare a meciului cu Poli Iaşi pentru că sunt trei săptămâni în care nu există nici un joc oficial pentru echipa mea”. Pandurii au jucat ultimul meci cu Gloria săptămâna trecută iar dacă meciul s-ar amâna ar fi practic două weekend-uri, respectiv trei săptămâni, în care Pandurii nu ar avea niciun meci. Noi o să încercăm să facem un joc şcoală acum şi poate să luăm după aceea şi un meci amical dar nu este acelaşi lucru iar trei săptămâni de pauză sunt deja prea mult”, precizat Ciobotariu care recunoaşte că şi pentru Poli Iaşi e greu să joace dacă într-adevăr se confirmă că au 6-7 jucători care sunt virusaţi. „E foarte greu şi pentru ei să alcătuiască un prim unsprezece şi trebuie să înţelegem lucrurile astea. Dar şi ei trebuie să ne înţeleagă pentru că distanţa este foarte mare şi nu avem timp să ne mai refacem pentru meciul următor. Cea mai bună soluţie depinde acum de starea lor de sănătate. Eu mă gândesc şi la ei pentru că nu pot să joace un meci fără 5-6 titulari însă trebuie să se gândească şi ei la noi pentru că fiind drumul atât de lung nu avem timp de refacere, nu avem timp de odihnă şi suntem mereu pe drumuri. Dar vom vedea ce se va decide”, a spus Ciobotariu.

Grigoraş cere insistent amânarea

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat ieri că nu poate pregăti cum trebuie meciul cu Pandurii, din etapa a 14-a a Ligii I, pentru că jucătorii săi nu vor face antrenamente o săptămână şi consideră că partida trebuie reprogramată.  "Chiar dacă Liviu Ciobotariu nu vrea să se amâne meciul de vineri, nu dânsul decide, ci forurile competente, în speţă LPF, care sper să analizeze corect situaţia în care ne aflăm. Nu este vina noastră. Nu eu am vrut să stau acasă o săptămână, ci Direcţia Sanitară ne-a impus acest lucru. Normal că oficialilor de la Pandurii le convine să nu se amâne meciul, pentru că le-ar fi mult mai uşor. Poate şi eu, dacă aş fi în locul lor, în sinea mea mi-aş dori să se joace meciul. Dar nu se poate. Dacă Liga nu amână meciul, înseamnă că e rea voinţă", a spus Grigoraş.
Tehnicianul a adăugat că nu are timp să pregătească jocul cu Pandurii în doar 6 zile şi vrea ca acesta sa fie amânat pentru o dată ulterioară . "Aş vrea să văd ce zic oamenii de la Pandurii dacă sunt puşi în situaţia de a juca un meci oficial la 10 zile după vacanţa de iarnă. Ar fi cam acelaşi lucru", a afirmat antrenorul. Grigoraş a dezvăluit că jucătorii săi se simt mai bine, iar sâmbătă, de la ora 15:00, vor relua antrenamentele.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: