Lituania caută gorjeni să lucreze pe vapor

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul Eures are o nouă ofertă a locurilor de muncă în străinătate. Lituania pune la bătaie două locuri de muncă la bordul unei nave. Malta se mai află şi ea în căutarea a zeci de farmacişti şi asistenţi medicali in timp ce Estonia oferă doar două locuri de muncă.

Una dintre cele mai bune oferte de locuri de muncă în străinătate vine din partea Lituaniei care caută însă doar două persoane pentru a munci la bordul unei nave în sectorul motoarelor de putere mai mare de 300 de kw. Durata contractului de muncă este de şapte luni, iar principalele activităţi la locul de muncă sunt detectarea defectelor, supravegherea echipamentelor mecanice, asigurarea implementării regulilor de utilizare si completarea documentaţiei in limba engleza. Cerinţele sunt ridicate: aplicantul trebuie să aibă studii superioare de specialitate şi experienţă de minim un an. „AJOFM Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, oferă două posturi de ofiţer secund mecanic nave in Lituania, localitatea Klaipeda. Modul de aplicare este trimiterea CV-ului si scrisorii de intentie in limba engleza la adresa de e-mail a angajatorului”, a declarat Diana Corina Vaduva, consilier Eures.

Tot la categoria locurilor de muncă în străinătate, Malta continuă şi ea să caute personal medical. Astfel sunt oferite nu mai puţin de 20 de posturi de farmacist şi 200 de posturi de asistent medical in timp ce Estonia oferă un post de manager proiect si un post de inginer reţele electrice.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: