Liviu Andrei: “Dacă mâine sunt demis din funcţie, plec la pescuit”

Liviu Andrei se aşteaptă să fie eliberat din funcţia de prefect. Cu toate acestea spune că va ataca în instanţa ordinul de demitere pentru a rămâne inspector guvernamental. Până la pronunţarea sentinţei acesta se va întoarce pe scena politică şi se va orienta fie spre USL, fie spre PDL. Decizia o va lua după ce se va reveni de la pescuit, din Delta Dunării.

Andrei spune că ar vrea să i se clarifice situaţia, cât mai repede, întrucât există o strategie pe care o va pune în aplicare în perioada imediat următoare. “Orice este posibil. Nu m-ar surprinde să fiu eliberat din funcţie chiar mâine. Sunt pregătit pentru oricare variantă. Chiar aş vrea să se clarifice cât mai repede situaţia mea pentru a putea lua o decizie pentru viitorul meu şi al familiei mele”, a declarat Liviu Andrei.

Prefectul este hotărât ca a doua zi după demitere să plece în Deltă, la pescuit. “Dacă mâine sunt demis din funcţie, voi pleca la pescuit. Vreau să fiu singur cu apa şi să pot gândi în linişte. Am o strategie pe care o voi pune în aplicare în perioada imediat următoare. Nu exclud posibilitatea de a reveni pe scena politică, fie în PDL, fie în USL. Am propunere din partea celor de la USL, iar în PDL mă pot întoarce oricând. Liderii PDL care spun că am uşile închise, nu trebuie să uite că eu le-am deschis şi că le pot deschide oricând doresc acest lucru”, a mai precizat Liviu Andrei. În cazul în care va fi eliberat din funcţie, prefectul va ataca în instanţă ordinul de demitere întrucât vrea să rămână inspector guvernamental, însă până la pronunţarea sentinţei va face politică.

SCIMBĂRI

Liviu Andrei se aşteaptă ca şefii deconcentratelor să fie schimbaţi în perioada imediat. “Mă aştept ca şi directorii instituţiilor deconcentrate să fie schimbaţi în perioada imediat următoare deşi noul Guvern spune că va păstra specialiştii”, a declarat prefectul.     

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: