Liviu Andrei, prefect până în noiembrie

Prim-vicepreşedintele PDL Gorj, Dorin Filip, a declarat ieri într-o conferinţă de presă că într-o lună vor fi stabiliţi candidaţii pentru alegerile parlamentare. Întrebat despre reactivarea politică a prefectului Liviu Andrei, Filip a spus că acesta trebuie să se decidă până în noiembrie.

Liviu Andrei a declarat la un moment dat că vrea să revină în politică pentru că s-a săturat de Prefectură. Acesta este interesat de candideze pe un colegiu de deputat şi are mai speranţe în ceea ce priveşte rezultatul votului. Acesta a cam fost trimis la plimbare de preşedintele Ion Ruşeţ, dar prim-vicepreşedintele Filip îi dă o mână de ajutor. „Liviu Andrei este om politic, mai vechi decât mine şi consider că ar aduce un plus valoare Partidului Democrat, dar e decizia personală, dar când va dori să plece din Prefectură. Nu am discutat aceste lucruri, dar mă gândesc că până în noiembrie trebuie să se decidă ca să-şi înceapă campania electorală în zona unde vrea să candideze pe un post de deputat sau senator“, a spus Filip.

Liviu Andrei a precizat că doreşte o întâlnire cu conducerea partidului şi dacă vor cădea de acord asupra unei candidaturi a sa, va părăsi Prefectura, altfel va rămâne şi va organiza alegerile.

ARANJAMENTE

Potrivit unor surse neoficiale, Liviu Andrei este interesat să candideze pe un colegiu de Senat. Interesant este că se pare că i-a propus primarului PSD Ion Ciocea să candideze în tandem: Andrei la Senat şi Ciocea la Camera Deputaţilor.   

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: