Liviu Andrei: Varianta PSD este un subiect de discuţie pentru mine

Liviu Andrei, subprefectul Capitalei, ia în calcul varianta de a intra în PSD Gorj, asta după ce Ion Călinoiu a dat de înţeles că uşile partidului îi sunt deschise. Declaraţia lui Liviu Andrei vine la doar câteva zile după ce foştii săi colegii din PDL au spus „Nu” revenirii sale. Andrei este convins că Dan Vâlceanu „va fi amendat” pentru această decizie preventivă. Ba mai mult, spune că Vâlceanu a fost „mânat” de alţii şi că el doar „a muşcat-o”.

Liviu Andrei spune că a purtat discuţii cu liderii mai multor partide politice, însă nu sub aspect decizional. „Deocamdată, nu pot reveni în politică, sunt subprefect al Capitalei şi trebuie să-mi duc mandatul până la capăt, dar interes există. Discuţii există pentru că atunci când vin acasă, o dată la o lună, mai am discuţii cu diferite persoane, dar nu am făcut nici un fel de solicitare, nu am discutat cu nimeni sub aspect decizional”, a declarat Liviu Andrei. Acesta spune că ia în calcul şi varianta de a se alătura echipei PSD Gorj, în condiţiile în care va reveni în politică. „Şi varianta PSD este un subiect de discuţie. Sunt nişte paşi pe care îi faci în orice situaţie, iar Ion Călinoiu a prezentat paşii pe care i-ar face orice simpatizant care ar vrea să vină în partidul din care dumnealui face parte, a prezentat că este deschis, iar asta e normal într-un partid care se respectă. Nu există nici un partid care şi-a închis uşile, singurul care a aruncat chestiunea asta pe piaţă este PDL, dar nu ei fac legile acolo. Nu există nici un loc unde să nu fie deschidere la discuţie. Cu toate partidele, indiferent de mărimea lor, mai mici sau mai mari, am avut discuţii şi le-am spus că nu pot lua o decizie acum”, a precizat Liviu Andrei.

Fostul prefect de Gorj critică actuala conducere a PDL. „Singura variantă exclusă din discuţiile mele e PDL, care n-are o echipă performantă, este o echipă care va trage în jos actualul PNL şi nu am de gând să merg într-o echipă non performantă. Dan Vâlceanu e un copil care a luat acea măsură mânat de alţii din spate. Lucrul ăsta se face atunci când cineva solicită, atâta timp cât eu nici nu am discutat cu băieţii ăştia de trei ani de zile şi nu m-a interesat această problemă, el a dus mai departe ceea ce l-au învăţat alţii. Din păcate, pentru el, a muşcat-o rău de tot şi o fie amendat în politică”, spune Andrei. 

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: