Liviu Andrieş nu a semnat încă contractul cu Energia

Conducerea de la Energia Pandurii nu pare deloc îngrijorată de situaţia echipei. Plecările unor jucători din lot precum  Novanc, Savenco, Humberto şi Stojchevschi dar şi despărţirea iminentă de portarul Ionuţ Ciobanu, nu-l îngrijorează pe preşedintele secţiei de handbal Gore Popescu care consideră suficient un lot de 14 jucători pentru meciurile din retur. Preşedintele a recunoscut că nu s-a semnat nici contractul cu noul antrenor dar nu se teme de faptul că Liviu Andrieş s-ar putea răzgândi.

Deşi se ocupă de pregătirea echipei locale de handbal de mai bine de o săptămână, Liviu Andrieş nu a semnat încă un contract cu clubul gorjean. Antrenorul a precizat că pentru el nu este importantă semnătura pentru că are o înţelegere cu conducerea clubului şi în baza acesteia îşi desfăşoară activitatea. Preşedintele Gore Popescu a precizat ieri că nu are temeri că antrenorul nu ar semna contractul, acesta fiind acum în faza de redactare: „Nu am semnat încă dar suntem gentlemeni şi nu va fi nici o problemă, contractul este la jurist şi va fi întocmit şi semnat în perioada următoare. Oficialul nu pare deloc îngrijorat nici de numeroasele plecări ale jucătorilor, cinci dintre aceştia exprimând dorinţa de a pleca de la venirea noului antrenor. „Noi avem 14 jucători acum la echipă în acest moment, inclusiv cu cei plecaţi la lot, 11 jucători de câmp şi trei portari şi n-am mai avea nevoie decât de un pivot. Dacă mai găsim vom aduce şi un pivot, dacă nu vom merge cu aceştia pe care îi avem”, a spus Gore Popescu care nu vede necesară rechemarea jucătorilor împrumutaţi la Minaur: „Dacă vrea Liviu să-i aducă pe cei doi jucători de la Baia Mare, Vali Popescu şi Ionuţ Mazilu, îi vom chema înapoi dar dacă el consideră că poate merge mai departe fără ei îi lăsăm acolo să joace pentru că s-au integrat bine în lot şi au evoluţii bune”.

Plecarea iminentă a lui Ciobanu nu-i dă deloc emoţii şefului secţiei de handbal care are încredere în ceilalţi trei portari din lot: „Ciobanu e liber să plece dacă el aşa doreşte dar în ceea ce-l priveşte pe Florea, el va rămâne, ne-a dat asigurări că va semna contractul şi va continua cu noi. Portarii sunt trei în acest moment şi avem portari de valoare. Chiar şi Motoi pe care l-am văzut la ultimul amical cu Turda a jucat destul de bine. El are nevoie de meciuri, portarii trebuie să joace pentru a intra în formă şi am încredere că va fi un portar bun”.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: