Locuri de muncă la OPC Gorj

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj a reuşit să obţină deblocarea unui post de comisar superior rămas vacant în urma plecării unuia dintre angajaţi în concediu de paternitate. Potrivit conducerii comisariatului, postul va fi ocupat doar pentru o perioadă de cinci luni iar una dintre condiţii ar fi aceea ca posibilii candidaţi să facă parte din corpul de rezervă al funcţionarilor publici.

Concursul va fi organizat în data de 31 octombrie, începând cu ora 10.00. Înscrierile în vederea participării au început încă de ieri şi vor dura până vineri inclusiv. „Concursul se va organiza la sediul comisariatului şi în funcţie de câţi se vor înscrie vom stabili probele la care vor fi supuşi. Mă bucur foarte tare că am reuşit să obţin deblocarea acestui post pentru că şi aşa suntem destul de puţini. Cel care ocupa postul a trebuit să plece în concediu de creştere a copilului”, a declarat Mădălin Giurcău.

Printre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească posibilii candidaţi se numără studii superioare de lungă durată, cunoştinţe de operare a calculatorului, cunoaşterea la nivel mediu a unei limbi de circulaţie internaţională şi să facă parte din corpul de rezervă al funcţionarilor publici. „Este foarte important ca în momentul în care a în care a intrat în corpul de rezervă al funcţionarilor să fi deţinut o funcţie publică.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: