Locuri de muncă la primăria Bumbeşti Jiu

Primăriile din judeţul Gorj continuă să deblocheze posturi în vederea angajărilor. Primăria Bumbeşti Jiu scoate la concurs două posturi, unul pe studii superioare celălalt pe studii medii.

Primarul localităţii Constantin Bobaru a precizat că posturile nu au fost ocupate niciodată şi acum este nevoie de personal în cadrul instituţiei. Este vorba de un post de referent casier şi un post de electrician. „Avem două posturi vacante pe care le-am scos la concurs pentru că suntem deficitari pe zona respectivă. Avem nevoie de un casier de teren pentru încasarea debitelor, activitate de teren mai ales în zona rurală, iar celălalt post de electrician, avem nevoie şi acolo pentru că nu avem personal calificat în meseria respectivă, reparaţiile le făceam mai mult în regie proprie. Candidaţii pentru postul de electrician trebuie să aibă şi calificare de fochist şi să fie disponibili la program prelungit sau pe timp de noapte”, a declarat primarul din Bumbeşti Jiu, Constantin Bobaru.

Până în prezent s-a depus un singur dosar pentru postul de electrician. Selecţia dosarelor de concurs are loc până pe 23 martie iar prima probă, cea scrisă, este programată pentru 31 martie 2015. Interviul pentru ambele posturi este programat pentru data de 2 aprilie la sediul primăriei Bumbeşti Jiu. Gorjenii care vor să ocupe unul din cele două posturi îşi pot depune dosarul de înscriere până pe 20 martie 2015.

Vizualizări: 326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: