Gigi Becali a adus în România un antidot pentru coronavirus

Finanţatorul  celor  de la FCSB,  Gigi Becali, a adus în România un medicament neacreditat de Uniunea Europeană. Patronul FCSB a anunțat că a cumpărat un medicament din Rusia, pe care l-a donat la Spitalul ”Matei Balș”, din București.

Patronul FCSB, Gigi Becali, continuă să lupte cu COVID-19 prin mijloacele sale. În ziua în care în România s-a ajuns la 114 decese din cauza noului coronavirus, patronul FCSB a anunțat că a cumpărat un medicament din Rusia, pe care l-a donat la Spitalul ”Matei Balș”, din București, a  informat Digi Sport. ”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a spus patronul de la FCSB care a mai cumpărat şi teste și a donat măști în spitale.

În urmă cu două zile, finanțatorul FCSB anunțat la Digi Sport că a cumpărat mai multe teste pentru COVID-19, care se vor face la clinica sa privată. De-a lungul crizei Becali a ajutat mai multe spitale, din Caracal, Craiova și Pitești, care nu aveau suficiente echipamente medicale.

Vizualizări: 2,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: