Lucrare de mântuială, stradă de coșmar

Cea mai circulată stradă din Târgu-Cărbunești intră, în sfârșit, în modernizare. Plină de gropi, Strada Pieței a devenit un coșmar pentru cei care o tranzitează, dar și pentru localnici. Autoritățile au semnat contractul de finanțare în urmă cu doi ani, dar abia acum au demarat licitația.

Strada Pieței din Târgu-Cărbunești arată foarte rău. A fost o lucrare făcută de mântuială. Asfaltul a fost turnat peste beton, iar totul a cedat sub greutatea mașinilor și, în urma lor, au rămas cratere uriașe. Primăria Târgu-Cărbunești a obținut 6 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea acestei șosele. Licitația a fost demarată în această săptămână. „Sperăm ca, în această primăvară, să dăm drumul la lucrări atât pentru canalizare, cât și pentru carosabil, trotuare și rigole pe strada Pieții, astfel încât această lucrare atât de mult așteptată de către cărbuneșteni și de cei care tranzitează orașul cu mașini grele să fie realizată”, a explicat primarul orașului, Dănuț Birău.

Edilul recunoaște că strada arată deplorabil, dar speră să finalizeze lucrările în câteva luni. „A fost această stradă din piatră pavată făcută. Nu avea o structură foarte bine realizată. S-a turnat apoi un strat de asfalt, dar sub greutatea mașinilor, a cedat. Arată foarte rău acum”, admite primarul din Târgu-Cărbunești. (A.A.)

Vizualizări: 1,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: