Lupescu se apără cu documente la acuzaţiile ce-i sunt aduse

Omul de afaceri Constantin Lupescu susţine că minerii disponibilizaţi de la Petrila l-au reclamat pe nedrept atunci când l-au acuzat de înşelăciune. Acesta afirmă că plângerile depuse la Poliţie împotriva lui nu au un temei real, patronul gorjean declarând că există persoane care au motive să fie supărate pe el, dar nu din cauza sa.

Lupescu are o firmă prin intermediul căreia duce români la muncă în străinătate, foşti mineri din Valea Jiului reclamându-l că acesta nu şi-ar fi onorat promisiunile. Patronul gorjean afirmă, în schimb, că toţi cei care l-au reclamat nu au îndeplinit criteriile pentru a fi selectaţi ca să muncească în străinătate şi din această cauză au fost respinşi.

"N-am cum să-i înşel pentru că la câte am păţit eu în ultimii zece ani nu aş dori nici la duşmanii mei, încerc doar să-i ajut şi pe ei şi să îmi câştig şi eu o pâine. Cei care v-au spus verzi şi uscate nu au niciun pic de dreptate pentru că ei pur şi simplu nu se încadrau în criteriile de selecţie pentru a lucra în străinătate. Domnul Tăzlăuan, cel care a făcut marele scandal şi a aruncat cu vorbe grele la adresa mea, el nu putea să meargă în afară pentru că nu mai are permis şi cum să-l angajeze cineva ca şofer dacă nu are permis. Iniţial şi-a depus o cerere, dar când s-a trecut a verificarea actelor s-au descoperit aceste lucruri. Vă pun la dispoziţie biletul de avion pentru nepotul lui, care va merge şi va lucra în Cipru, la Larnaca, asta ca dovadă că eu nu am nimic cu dumnealui, chiar dacă m-a reclamat. Băiatul îndeplineşte condiţiile şi pleacă pentru că eu nu trimit pe nimeni acolo nici să mă fac de râs la partenerii cu care lucrez şi nici să mă înjure ei când ajung acolo şi văd că nu îndeplinesc toate condiţiile. S-a plâns că nu i-a luat autocarul, dar imaginaţi-vă cum ar ajunge aceşti oameni cu autocarul în Cipru? N-au cum şi de asta vă spun că merg cu avionul. Cei care vor pleca zilele acestea au deja biletele luate, nu e nicio problemă, mai sunt alte persoane care merg în Germania. N-am avut probleme cu nimeni până acum şi s-au găsit ei acum să împroaşte cu noroi, dar sunt convins că adevărul va ieşi la iveală şi de data aceasta", spune patronul gorjean.

Lupescu nu mai este membru al Ligii lui Cozma

Lupescu este un apropiat al lui Miron Cozma şi al lui Constantin Creţan, cel din urmă comunicând oficial ieri faptul că Liga pe care o conduce nu îl mai are ca membru pe patronul gorjean. Creţan spune că Liga "Miron Cozma" l-a exclus pe Constantin Lupescu din rândurile sale, acesta menţionând că face precizarea respectivă pentru ca imaginea organizaţiei să nu fie afectată de afacerile derulate de patronul gorjean. Lupescu a fost însă permanent la acţiunile lui Cozma organizate la Rovinari sau în Valea Jiului, iar în primăvară a fost alături de Constantin Creţan atunci când fiica acestuia şi-a pus capăt zilelor. Ce anume a făcut ca relaţiile dintre ei să se strice atât de mult vom afla probabil în următoarele zile.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: