Luptă împotriva COVID-19 cu Universitatea Craiova pe faţă

Un mare chirurg ortoped din Oltenia, iranianul Hoshang Heedari, este fan al Universităţii Craiova şi arată acest lucru tuturor în perioada de coronavirus. Acesta a fost fotografiat cu o mască personalizată cu însemnele echipei oltene pe faţă.

Chirurgul ortoped iranian, faimos în Oltenia pentru operaţiile sale,  poartă numele clubului din Craiova pe mască.Hoshang Heedari e faimos în Oltenia pentru profesionalismul său, dar și pentru dragostea pe care o poartă alb-albaștrilor.

Iranianul are 53 de ani, este un chirurg ortoped născut în Iran dar care locuieşte în Oltenia de mai bine de 30 de ani. Timp în care a devenit directorul spitalului orășenesc din Segarcea, dar și un mare fan al Universității Craiova.

Îi iubeşte atât de mult pe olteni încât, atunci când operează, cântă imnul echipei iar acum, de când a început pandemia noului coronavirus, a inclus în echipamentul său o mască pe care scrie „Universitatea Craiova". „Eu mănânc cu Universitatea în gând, dorm și mă trezesc cu Universitatea în gând, operez cântând «Oltenia, eterna Terra Nova», puteți să întrebați asistentele. Când ies din operație mă recreez ascultând imnul Craiovei", a povestit Heedari, citat de gsp.ro.

Vizualizări: 746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: