Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lupulescu şi Guţă, o nouă prelungire a mandatelor

Cu 20 de zile au decis judecătorii de la Tribunalul Gorj să prelungească mandatele de arestare preventivă emise pe numele femeii de afaceri Maria Lupulescu şi pe al fostei şefe a Direcţiei Sanitar-Veterinare Gorj, Ana Guţă, fostă Telescu.

Magistraţii au acceptat astfel propunerea procurorilor de a le mai ţine după gratii pe cele două femei pe parcursul anchetei în care acestea sunt implicate, Lupulescu fiind acuzată că ar fi produs o evaziune de aproape 1,3 milioane lei, după ce a vândut produse din carne de 6 milioane de lei şi pe care nu le-a înregistrat în contabilitatea firmei. Justificarea a fost că marfa era improprie consumului uman, iar pentru asta s-a folosit de acte sanitar-veterinare false emise de Guţă şi alţi doi medici anchetaţi în stare de libertate. Decizia de acum de prelungire a mandatelor pentru cele două vine la scurt timp după ce alţi judecători au decis că soţul Mariei Lupulescu, Alexandru, poate fi anchetat în libertate, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute şi el a fost reţinut pentru 24 de ore, tot pentru evaziune fiscală. Anchetatorii îl acuză pe acesta că nu ar fi plătit la stat 65.000 de lei, o altă acuzaţie care-l vizează fiind cea de delapidare, după ce a luat un credit bancar de 1,4 milioane lei pentru firma sa, iar banii i-a folosit în interes personal.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: