Mădălina Stroe, pe lista celor mai frumoase gorjence

Pandurul va avea în fiecare vineri, începând de astăzi, o rubrică intitulată sugestiv „Cele mai frumoase gorjence“. Frumoasele Gorjului vor fi prezentate publicului. Poţi afla din rubrica noastră care sunt cele mai frumoase fete, fotografii şi informaţii despre ele. Pandurul invită toate fetele frumoase să trimită fotografii şi o scurtă descriere pe adresa de e-mail [email protected] şi au şansa de a apărea în ziar.

Nume: Mădălina Stroe

Vârstă: 17 ani

Ocupaţie: Elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Materiale de Construcţii

Porecla: Ştrumfi

Pasiuni: Modelling-ul, plimbatul cu rolele, ţinutele vestimentare

Timp liber: Citeşte reviste de modă, merge în cluburi cu prietenii, se uită la emisiuni cu şi despre modă

Casă de modă preferată: Victoria`s Secrets

Scop: Să devină un fotomodel celebru, să defileze pe cele mai mari pasarele din lume

Mâncare preferată: Adoră cartofii prăjiţi pe care îi mănâncă la orice oră din zi şi din noapte

Vestimentaţie: Preferă ţinutele elegante, dar de cele mai multe ori se îmbracă după ocazie.

Mădălina Stroe este, în prezent, unul dintre cele mai bune fotomodele ale agenţiei de modelling „Vogue” din Târgu Jiu, sub îndrumarea Ramonei Niculescu. La doar 17 ani a devenit un model faimos şi a avut numeroase prezentări atât în oraş cât şi în ţară. Visează să ajungă un model celebru şi să aibă prezentări şi în străinătate. La doar 14 ani a fost „Miss Boboc” în cadrul Colegiului Tehnic „Nr.2” din Târgu Jiu.

Prezentări în toată ţara

La 16 ani, la îndemnul unei prietene, a ajuns la agenţia de fotomodele „Vogue” unde se află şi în prezent. A urmat un curs de un an de zile timp în care a avut numeroase prezentări de modă pentru o renumită firmă de haine din Târgu Jiu, a avut prezentări pentru Balurile Bobocilor din Colegiile Naţionale „Ecaterina Teodoroiu”, „Tudor Vladimirescu”, „Virgil Madgearu”. Cel mai important eveniment la care a participat a fost „Gala K1” din Timişoara, dar a avut şi numeroase prezentări de modă în Craiova, Timişoara sau Bucureşti.

În cadrul agenţiei, Mădălina învaţă mersuri noi, participă la cursurile de machiaj dar şi la cele de vestimentaţie. Din fericire, Mădălina nu are nevoie de niciun efort fizic sau vreun regim pentru a arăta mereu bine. Este printre puţinele fotomodele care poate mânca orice şi la orice oră fără a avea probleme cu greutatea. Singurul sport pe care îl practică, ori de câte ori are ocazia, este mersul cu rolele.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: