Magazin Profi, deschis la Târgu Jiu pe 1 noiembrie

Al doilea magazin Profi va fi deschis în judeţul Gorj începând cu data de 1 noiembrie. Acesta va funcţiona în Târgu Jiu, în incinta fostului Restaurant Jiul. Autorităţile locale confirmă faptul că s-a solicitat un certificat de urbanism în acest sens, în urmă cu aproximativ o săptămână. Reprezentanţii Profi spun că vor fi create 25 de locuri de muncă, astăzi fiind ultima zi de depunere a CV-urilor.

Un magazin Profi va fi inaugurat la Târgu Jiu pe data de 1 noiembrie. Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii societăţii, acesta va funcţiona în incinta fostului Restaurant Jiul şi va asigura un număr de 25 de locuri de muncă. Anunţul privind angajările a fost publicat în urmă cu aproximativ o lună pe site-urile de recrutare. Astăzi este ultima zi în care târgujienii îşi mai pot depune CV-urile pentru posturile: şef de magazine, adjunct şef de magazin, casieri şi lucrători comerciali. Tot în această perioadă se fac recrutări de personal şi pentru magazinele ce vor fi deschise la Cluj Napoca, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureş şi Drobeta Turnu- Severin. Până în momentul de faţă, la nivel naţional, pentru toate posturile oferite de Profi s-au înscris aproximativ 700 de persoane. Magazinul Profi care se va deschide la Târgu Jiu este a doua unitate de acest gen din judeţ. Un astfel de magazin, care are tot 25 de angajaţi, funcţionează de ceva timp în oraşul Rovinari pe strada Prieteniei. Programul de funcţionare este de luni până sâmbătă între orele 7.30- 22.00, iar duminică între orele 8.00-20.00. 

CONDIŢII

Principalele condiţii pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care aspiră la postul de şef magazin: experienţă în domeniul comerţului alimentar; foarte bune abilităţi de coordonare si control a unei echipe; capacitate de organizare şi prioritizare; orientare către client; foarte bune abilităţi de comunicare şi relaţionare; integritate, atitudine pozitivă şi disponibilitate la relocare temporară în punctele de lucru ale companiei.

SOLICITARE

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu spun că a fost solicitat certificatul de urbanism în urmă cu aproximativ o săptămână. “Ni s-a solicitat certificatul de urbanism în vederea reamenajării spaţiului existent pe strada 9 Mai, bloc 6, parter pentru deschiderea unui magazin Profi. Suprafaţa imobilului este de 515 mp”, a declarat Ermina Pasăre, şeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: