Magazinele PIC, preluate de Succes-ul lui Sarcină

Falimentul afacerilor lui Cornel Penescu după implicarea acestuia într-o serie de anchete penale a devenit o oportunitate pentru ca Nicolae Sarcină să îşi extindă investiţiile şi la Piteşti.

Patronul de la Succes Nic Com SRL nu a confirmat până acum oficial preluarea reţelei de magazine PIC, dar informaţiile pe această temă arată că Sarcină a achiziţionat deja hipermarketul pe care Penescu îl avea chiar la intrarea pe autostrada A1, compania gorjeană urmând să finalizeze în curând achiziţii similare pentru magazinele din Craiova, Oradea, Brăila şi Călăraşi. Noul hipermarket Succes de la Piteşti ar urma să fie amenajat în următoarele două luni, astfel că, din toamnă, argeşenii vor scăpa de imaginea spaţiilor comerciale abandonate după falimentul afacerilor lui Penescu.

De altfel, toate magazinele pe care Succes le va prelua din fosta reţea PIC vor fi reamenajate cu sigla companiei gorjene. Acest lucru se întâmplă după ce, la începutul anului, firma lui Sarcină a preluat şi compania Roland Impex SRL, care îi aparţine viceprimarului Mircea Irimie din Turda. Compania respectivă nu a făcut nici ea faţă crizei şi, în ciuda faptului că avea mai multe magazine şi restaurante, precum şi o brutărie, patronul s-a văzut nevoit să îşi vândă afacerea, toate spaţiile sale comerciale purtând acum marca Succes. Firma gorjeană a devenit activă în ultimii ani şi pe alte pieţe din ţară, transformându-se într-un holding ale cărui domenii de activitate sunt dintre cele mai diverse, de la comerţ şi panificaţie, până la mass-media şi exploatare forestieră sau închiriere de utilaje şi autovehicule în domeniul minier.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: