Magazinul Finanţelor, luat cu asalt de târgujieni

Gojenii care vor să mai economisească ceva bani în perioada sărbătorilor pascale pot opta pentru magazinul Direcţiei Finanţelor Publice care de altfel nu duse lipsă de clienţi în plină criză economică. Reprezentanţii Direcţiei speră ca magazinul să fie luat cu asalt de oameni în perioada următoare dar speră să aibă şi marfă confiscată pe gustul tuturor.

Reprezentanţii Direcţiei Finanţelor Publice se declară pe deplin mulţumiţi de activitatea magazinului şi sunt siguri că produsele confiscate vor fi la mare căutare mai ales în perioada care urmează. „La acest moment nu prea mai este marfă în magazin pentru că s-a vândut foarte bine cea pe care am confiscat-o până acum. Sperăm să meargă la fel de bine în continuare şi să venim în sprijinul celor care dispun de bani mai puţini pentru cumpărăturile de Paşti”, a declarat Luminiţa Penciu, purtătoarea de cuvânt a Direcţiei Finanţelor Publice Gorj.

Suma pe care a încasat-o până acum Direcţia Finanţelor Publice din vânzarea bunurilor confiscate se ridică la 32.230 de lei şi reprezentanţii spun că suma va creşte cu siguranţă în perioada următoare mai ales că obiectele confiscate sunt din cele mai diverse. „Am avut jucării, vase de bucătărie, textile, undiţe şi multe alte produse care s-au vândut foarte bine pentru că au un preţ accesibil. Cei care vor face cumpărături de Paşti cu siguranţă se vor gândi şi la această posibilitate”, a adăugat Luminiţa Penciu.

Magazinul deschis în incinta Direcţiei Finanţelor Publice pare a fi un real succes mai ales că nu a fost nevoie de cheltuieli suplimentare pentru plata personalului care munceşte la magazin. Banii încasaţi din vânzarea obiectelor confiscate sunt folosiţi în scop umanitar. 

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: