Mai are nevoie de 5.000 de euro pentru a duce o viață normală

Mama unei adolescente din Bumbești-Jiu cere din nou ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-și putea opera fiica. Este vorba despre Georgiana Popescu, o tânără în vârstă de 16 ani. Fata a fost implicată într-un accident de mașină care i-a schimbat viața. Nefericitul eveniment s-a petrecut când adolescenta avea doar 8 ani, iar de atunci și până acum are o singură dorință, să se facă bine.

Fata suferă de paralizie de plex brahial stâng. Familia a reușit să strângă suma de 30.000 de euro, dar mai au nevoie de încă 5000. Operația va avea loc în Germania la o clinică. Georgiana urmează să fie operată pe data de 7 iunie, însă până atunci trebuie să strângă și diferența de bani.

”În urmă cu câteva luni am făcut un apel umanitar către voi și am reușit să strângem suma de 30.000 de euro. Pe 5 iunie trebuie să fim acolo pentru anumite investigații, iar pe data de 7 iunie 2021, fata mea trebuie să fie operată. Mai avem nevoie de dumneavoastră, ne mai trebuie încă 5 mii de euro. Poate mai sunt oameni care ne-ar putea ajuta”, a spus mama Georgianei.

Cei care vor să facă o faptă bună și să-i acorde Georgianei o șansă la o viață normală pot dona în contul bancar deschis pe numele Popescu Ximena Monica: RO95BRDE200SV56994042000.

Vizualizări: 1,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: