Mai multe bilete pentru meciul cu CFR

La partida pe care Pandurii o vor susţine vineri la Târgu Jiu cu CFR Cluj sunt aşteptaţi mai mulţi suporteri ai echipei Pandurii decât la jocurile programate în acest tur pe stadionul Municipal. Chiar dacă există 7000 de abonaţi, conducerea clubului a scos la vânzare şi 3000 de bilete, stadionul urmând să fie arhiplin dacă acestea se vor vinde în totalitate. Conducerea clubului Pandurii a anunţat că va pune în vânzare 3000 de bilete pentru meciul dintre Pandurii şi CFR Cluj. Acestea se vor găsi începând de mâine la casa de bilete de la intrarea în stadion – în faţa Primăriei Târgu Jiu. Preţurile biletelor sunt ceva mai mari decât la jocurile obişnuite din campionat, dat fiind faptul că CFR este una dintre echipele de top ale Ligii I. Astfel, biletele vor putea fi procurate cu  10 lei la peluze, 15 lei la tribuna a doua şi 20 de lei la tribuna zero. La meciul cu CFR Cluj va fi distribuit celor care vor veni la stadion şi noul număr al revistei clubului Pandurii, „Hei, Hei Pandurii!”.

Ultimul meci acasă din acest an

Jocul cu CFR este şi ultimul pe care Pandurii îl susţin pe teren propriu în acest sezon. Programat de la ora 17:00, vineri după-amiază, meciul este unul foarte important pentru fotbaliştii lui Sorin Cârţu care nu au câştigat niciodată acasă un meci cu formaţia clujeană pe care au învins-o însă de două ori la Cluj. Conducerea clubului se aşteaptă ca stadionul să fie plin la acest ultim joc al anului, mai ales că adversarul pe care gorjenii îl vor întâlni este unul de valoare care evoluează în cupele europene.  Echipa clujeană a anunţat că va sosi la Târgu Jiu joi după-amiază, iar elevii lui Trombetta nu au solicitat încă un teren pentru antrenament. Clujenii au mai  anunţat că vor fi prezenţi la meci  200 de suporteri, aceştia fiind nelipsiţi de la nici un joc în deplasare al formaţiei CFR.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, anunţat că meciul va începe cu un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului de muncă de la mina Petrila din Valea Jiului.

Clujenii vor să câştige la Târgu Jiu

Chiar dacă au şi ei probleme de lot la fel de mari ca şi Pandurii, infirmeria echipei lui Trombetta fiind plină după jocurile din campionat şi din Liga Campionilor, preşedintele Iuliu Mureşan spune că echipa vine la Târgu Jiu să câştige: "Ne dorim să câştigăm campionatul şi mergem la Târgu Jiu să câştigăm. Avem un program foarte încărcat în această perioadă dar sperăm să facem faţă cu bine.” După ce a luat contact cu competiţia europeană, preşedintele ardelenilor a explicat că înţelege mai bine problemele de la Steaua şi crede că echipa sa riscă pierderea campionatului dacă se va califica în primăvara europeană: „Sunt costuri de acest fel pentru a juca în Liga Campionilor şi acum înţelegem cum a fost pentru Steaua în anii trecuţi. Dacă ne calificam în primăvara europeana, există riscul să nu luăm campionatul, dar ne asumăm acest risc. Apar şi multe accidentări, avem infirmeria plină", a declarat Iuliu Mureşan. Mureşan a mai spus şi că nu se pune problema înlocuirii antrenorului Trombetta indiferent de rezultatele echipei: "Maurizio este un antrenor foarte bun. Jucăm un fotbal ofensiv, suntem o echipă puternică. Jocul nostru este în creştere şi nu se pune problema să ne despărţim de Trombetta.”

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: