Mâine aflăm cine ar putea fi adjunct la Parchetul Judeţean

Cei doi procurori care încearcă să ocupe postul de adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj vor afla mâine nota obţinută la prima probă din concursul organizat de Institutul Naţional de Magistratură. Janeta Cosmulescu şi Gheorghe Constantinescu sunt cei doi magistraţi care aspiră la funcţia de conducere, ambii susţinând săptămâna trecută prima probă de examen. Aceştia au trebuit să îşi prezinte proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pe care ar urma să o ocupe, nota fiecăruia urmând să fie făcută publică pe 4 decembrie.

Cosmulescu şi Constantinescu nu scapă însă de emoţii odată cu publicarea notei respective, ambii urmând să susţină pe 7 decembrie şi testarea scrisă cu privire la managementul, comunicarea şi resursele umane. Notele de la această testare vor fi publicate şi ele peste trei zile, candidaţii având posibilitatea să depună eventuale contestaţii dacă sunt nemulţumiţi de felul în care le-au fost evaluate cunoştinţele.

Clasamentul final va putea fi cunoscut de abia pe 16 decembrie, până la începutul anului viitor Parchetul judeţean urmând să fie condus doar de prim-procurorul Gheorghe Focşan, cel care a şi lăsat, de altfel, liber postul de adjunct cu aproape un an şi jumătate în urmă.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: