Mamele: „Văd Pandurii în Europa !”

Meciul cu Universitatea Cluj a reprezentat debutul perfect pentru noii sositi la Pandurii. Printre ei si fostul capitan de la Chiajna, Iulian Mamele. Fundasul e singurul dintre debutanti care nu a marcat.

Reporter: A fost greu debutul la Pandurii ?

Iulian Mamele: Nu a fost chiar un debut greu, a fost un meci greu prin prisma căldurii copleşitoare. Ne-am făcut jocul nostru iar la final ne-am bucurat. Nu m-am gândit că vom câştiga aşa de clar. Ştiam că vom da piept cu o echipă bună, trei sferturi din ei au fost colegi de-ai mei. Am fost totuşi mai buni.

Rep: Cuplul Viera – Mamele va fi unul de temut pentru atacanţii adverşi ?

I.M.: Îmi doresc din tot sufletul să fim un cuplu de temut şi să primim puţine goluri în acest campionat. Domnul antrenor ştie dacă ne descurcăm bine sau nu. Mă simt bine lângă toţi colegii de aici. Sper ca alături de Viera să jucăm bine. Un cuplu omogen se sudează în timp. Am jucat puţine meciuri împreună. E mai greu la început până ne cunoaştem. E important să fim sănătoşi.

Rep: Ai fost singurul dintre debutanţi care nu a marcat în prima etapă...

I.M.: Dar am scos un penalty nu? (n.r. râde). Nu contează cine marchează ci e important să facem puncte.

Rep: Unde vezi Pandurii la finele sezonului ?

I.M.: Văd Pandurii în primele cinci echipe.

Rep: Mai aveţi goluri şi pentru Mediaş sau le-aţi epuizat pe toate ?

I.M.: Avem o echipă ofensivă, domnului Grigoraş îi place să atacăm. Preferă să pierdem cu 5-4 decât cu 1-0. Sper să marcăm şi la Mediaş, dacă nu primim gol sigur vom da unul. Ne-a spus şi Mister că au echipă bună, masivă cu jucători înalţi. Încercăm să evităm fazele fixe şi să marcăm.

Rep: Chiar crezi că Pandurii pot ajunge aşa sus în acest sezon ?

I.M.: Cred că putem ajunge în cupele europene. Mă bazez pe echipa aceasta şi pe nucleul foarte bun de jucători.

29 – meciul cu U Cluj a fost cel 29-lea al lui Mamele în liga 1, jucătorul debutând pe prima scenă la Chiajna anul trecut

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: