Managerul Spitalului din Turceni a demisionat

Managerul Spitalului Orăşenesc Turceni şi-a înaintat ieri demisia din funcţia de manager interimar. Ana Diţescu a condus aproape un an această unitate spitalicească şi a declarat în urmă cu câteva luni că nu va participa la concursul organizat de Ministerul Sănătăţii pentru acest post. Atribuţiunile ei au sunt preluate de directorul medical.

Diţescu a preluat conducerea unităţii spitaliceşti cu datorii de miliarde către furnizorii de servicii medicale, datorii pe care a încercat să le reducă, însă fără prea mari rezultate. „Doamna manager Ana Diţescu, şi-a dat demisia din funcţia de manager interimar. În locul ei a fost numită, tot manager interimar, doamna director medical a unităţii spitaliceşti”, a declarat Marius Boeriu, director coordonator Direcţiei de Sănătate Publică Gorj

Ana Diţescu susţine că şi-a dat demisia din motive personale nicidecum din cauza situaţiei financiare gravă cu care se confruntă Spitalul Orăşenesc Turceni. „Mi-am dat demisia. Nu ştiam că vă interesează şi asta. Da, am demisionat din motive personale, pe care nu pot să vi le spun. Vă rog să uitaţi numărul meu de telefon şi să nu mă mai urmăriţi atâta. Nu situaţia financiară a fost de vină pentru demisia mea, pentru că dacă mai rămâneam în această funcţie, până la urmă rezolvam situaţia. Deci sper că aţi înţeles, să nu mai apelaţi niciodată acest numărul de telefon”.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: