Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mandate pentru afaceriştii Bodea şi Velican

Cei doi bărbaţi reţinuţi de anchetatori săptămâna trecută pentru că au luat marfă şi au plătit-o cu cecuri fără acoperire au primit mandate de arestare preventivă la Tribunalul Gorj. Marius Cristinel Velican şi Călin Flavius Bodea au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile şi de abia pe 23 mai vor mai putea spera că vor redeveni liberi. Ei au contestat decizia la Curtea de Apel Craiova şi speră ca să fie lăsaţi în libertate de magistraţii craioveni, deşi „minuni” de acest gen nu s-au prea văzut nici măcar în săptămâna Paştelui.

Velican şi Bodea, cel din urmă fiind recidivist, au fost încătuşaţi pentru că şi-au păcălit un partener de afaceri, suma nefiind nici ea una deloc de neglijat, după cum susţin anchetatorii. „Aceştia, în calitate de administrator şi respectiv de reprezentant al unei societăţi comerciale din Târgu-Jiu, în luna august 2011 au achiziţionat de la o altă societate comercială marfă pe bază de facturi fiscale şi avize de expediţie, în valoare totală de 304.284 lei, pentru a cărei plată au emis în luna noiembrie 2011 o filă CEC pentru suma rămasă neachitată, în valoare de 244.284 lei, care a fost refuzată la plată de către bancă, constatându-se lipsa totală de disponibil în cont”, menţionează Parchetul.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: