Manelistul Vali Vijelie i-a cântat lui Călinoiu pentru 100 de lei

Manelistul Vali Vijelie a vizitat ieri pe preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu şi pe subprefectul Liviu Andrei. Manelistul nu a venit nici în audienţă şi nici că ar fi fost prieten cu cei doi. Vijelie participă la un show televizat care presupune strângerea de fonduri pentru o fetiţă bolnavă.

Vali Vijelie i-a cântat lui  Călinoiu o manea, pentru care a fost răsplătit cu numai 100 lei. Interpretul a mai strâns însă aproximativ 300 de lei de la alte persoane aflate în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean. „Noi strângem bani pentru o fetiţă care este foarte, foarte bolnavă; are o problemă cu coloana vertebrală”, a explicat Vali Vijelie. După ce l-a vizitat pe Ion Călinoiu, Vali Vijelie a trecut şi pe la subprefectul Liviu Andrei. Interpretul a primit tot 100 de lei de la subprefect, dar şi promisiunea ca toţi angajaţii prefecturi, care vor dori, vor dona banii pentru fetiţa bolnavă.

Manelistul va putea fi văzut şi mâine în municipiul Târgu Jiu. Atât Ion Călinoiu cât şi Liviu Andrei au apreciat campania la care participă interpretul cu toate că judecând după banii scoşi din buzunar nu s-ar crede.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: