Manta crede că Morega a devenit mârţoagă

Pantelimon Manta a taxat ieri anunţul deputatului Dan Ilie Morega potrivit căruia rămâne independent până la primăvară şi nu se duce la UNPR. Manta spune că de fapt pe Morega nu îl mai doreşte nici un partid şi că, vrea – nu vrea, acestuia i se aplică proverbul „orice cal devine mârţoagă”.

Dan Ilie Morega a anunţat ieri că va rămâne independent până la primăvară. Deputatul i-a transmis lui Marius Vlaicu, preşedintele interimar al UNPR Gorj, să stea liniştit că nu îi va lua locul. „Transmiteţi-i flăcăului (aluzie la Marius Vlaicu) de la Uniunea Naţională pentru Regresul României să stea liniştit” spune Morega. Iniţial, acesta anunţase că va rămâne independent doar până la toamnă.

Anunţul lui Morega nu a rămas fără ecou. Primul care l-a taxat a fost Pantelimon Manta, fostului lui coleg de partid. Manta spune că se aştepta la un astfel de anunţ din partea lui Morega, dar ştie şi care este motivul independenţei. „Să fim serioşi, pe Morega nu îl mai vrea nimeni. El a încercat să stoarcă maximum din politică şi în parte i-a şi reuşit. Sigur că acum nu-i mai reuşeşte, pentru că nu mai e momentul, nu mai e timpul lui. El la UNPR voia numai preşedinte şi probabil cei de la centru nu îl doresc, şi-au dat seama că nu mai este o locomotivă. Vrea-nu vrea, acum i se aplică proverbul care spune că orice cal ajunge mârţoagă”, a spus Pantelimon Manta. Acesta este de părere că singurul motiv pentru care Morega a făcut politică a fost acela de a-şi asigura succesul în afaceri.

Vlaicu nu l-ar vrea pe Morega preşedinte

Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, a spus că alegerea lui Morega de a rămâne independent nici nu îl linişteşte, nici nu îl nelinişteşte. Vlaicu spune că nu ar avea nimic împotriva venirii lui Morega în UNPR Gorj, dar nu ca preşedinte. „Poate să vină, dar să candideze pentru şefia filialei”, a spus Vlaicu.

Morega spune că oricum nu vede nici un „progres” la UNPR şi că este vorba mai degrabă de Uniunea Naţională pentru Regresul României.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: