Manţog: Tunaru a fost manipulat

Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manţog, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că timp de trei luni nu a semnat niciun document ca director economic la Complexul Energetic Turceni din cauza relaţiei proaste pe care a avut-o cu fostul director general Eugen Tunaru, schimbat recent din funcţie şi pe care l-a acuzat că s-a lăsat angrenat în jocurile unor "nenorociţi".

Manţog afirmă că nu i-a cerut lui Tunaru nimic timp de trei luni, lăsându-l să conducă unitatea aşa cum a considerat acesta de cuviinţă, între cei doi neexistând colaborare. Democrat-liberalul susţine că "nişte nenorociţi" l-au influenţat negativ pe Tunaru în luarea deciziilor şi, din această cauză, promovarea lui în funcţia de director general a fost "un eşec".

"Eşecul lui Tunaru a fost şi al meu, dar şi o pierdere a competiţiei pentru inginerii din Gorj cu cei din Dolj. Dar Tunaru şi nenorociţii care l-au manipulat n-au cum să înţeleagă asta. Dimpotrivă, acei nenorociţi, şi, din păcate, Tunaru s-a lăsat angrenat în jocul ăsta, au creat anumite legende şi diferite informaţii false", a menţionat Manţog, atunci când a precizat că nu a semnat niciun contract la CE Turceni şi nici nu i-a cerut lui Eugen Tunaru să favorizeze vreo firmă. Ionel Manţog a refuzat că spună la cine se referă atunci când vorbeşte despre "nenorociţi", menţionând doar că "e o luptă grea cu ei ca să pot să le pronunţ numele, dar eu îi ştiu, ei ştiu că îi ştiu".

Eugen Tunaru a devenit director general la începutul primăverii, după demisia lui Manţog din postul respectiv, fiind propus în funcţie chiar de către acesta.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: