Marcel Romanescu a reluat discuţiile cu Mişcarea Populară

Marcel Romanescu, secretarul coordonator al PNL Gorj, este curtat din ce în ce mai mult de liderii Mişcării Populare. Fostul subprefect de Gorj a recunoscut faptul că i s-a propus să se ocupe de organizarea acestei formaţiuni politice la nivelul judeţului. Deşi este hotărât să-şi continue proiectele începute la PNL, Romanescu spune că viaţa i-ar putea oferi şi surprize.

Liderii Mişcării Populare de la nivel central insistă ca Marcel Romanescu, secretarul coordonator al PNL Gorj, să preia frâiele acestei formaţiuni politice la nivelul judeţului. Discuţiile au fost reluate zilele trecute, Romanescu având termen de gândire până la începutul lunii septembrie. Deşi spune că va continua proiectele începute la PNL Gorj, Romanescu nu exclude ca viaţa să-i ofere şi surprize. „Am fost contactat de reprezentanţii Mişcării Populare, dar nu s-a concretizat nimic. Le-am răspuns că sunt implicat într-un proiect alături de PNL şi că vreau să-l continui. Cu toate astea, viaţa ne poate oferi şi surprize. Dacă nu vor mai coincide idealurile mele cu cele ale PNL, orice va fi posibil”, a declarat Marcel Romanescu.

Fostul subprefect de Gorj crede că va mai dura ceva timp până ce această formaţiune va prinde contur, la nivelul judeţului. „În momentul de faţă, la nivelul judeţului Gorj nu există o vreo persoană care să fi preluat Mişcarea Populară. Nici măcar la nivel regional nu este constituită o astfel de formaţiune. În Gorj există totuşi o fundaţie, unde s-ar putea să fie mai mulţi înscrişi”, a mai menţionat Romanescu. „Le-am lăsat posibilitatea să găsească pe altcineva care să coordoneze activitatea la nivelul judeţului Gorj şi nu cred că mă vor aştepta prea mult”, a spus Marcel Romanescu.

SUCCES

Marcel Romanescu crede că succesul Mişcării Populare va fi condiţionat de evoluţia în sondaje a preşedintelui Traian Băsescu. „Mişcarea Populară va depinde foarte mult de modul în care va evolua în sondaje Traian Băsescu. Odată cu abandonarea PDL-ului de Traian Băsescu, acest partid a devenit invizibil pe scena politică”, a declarat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: