Marcel Romanescu: Mi-am anunţat demisia prin SMS

Marcel Romanescu a demisionat din funcţia de secretar coordonator al PNL Gorj. Această decizie i-a fost transmisă preşedintelui Dian Popescu prin SMS. Romanescu dezminte zvonurile potrivit cărora ar pune la cale strategii de atac împotriva primarului Florin Cârciumaru şi spune că vrea să rămână membru în PNL, în condiţiile în care nu va fi exclus din partid. Marcel Romanescu pune demisia sa din funcţia de secretar coordonator al PNL Gorj pe seama faptului că avea viziuni diferite faţă de cele ale lui Dian Popescu.

Rep.: Aţi demisionat din PNL Gorj?

M.R.: Nu am demisionat din PNL Gorj, ci doar din funcţia de secretar coordonator al partidului. L-am anunţat pe preşedintele Dian Popescu în legătură cu decizia mea, însă nu personal, ci printr-un SMS întrucât acesta este plecat din judeţ. Îmi asum această decizie şi nu voi reveni asupra ei.

Rep.: Care a fost motivul demisiei din funcţia de secretar coordonator al PNL Gorj?

M.R.: Am demisionat din funcţia de secretar coordonator al PNL Gorj pentru că eu şi preşedintele Dian Popescu aveam viziuni diferite. Dacă nu am reuşit să avem acelaşi mod de abordare al partidului am considerat că este mai bine să-şi găsească pe cineva cu care să colaboreze mai bine decât a colaborat cu mine. Am considerat că este mai bine să renunţ eu, întrucât dumnealui este preşedintele partidului.

Rep.: Aţi avut vreo discuţie mai aprinsă cu domnul Dian Popescu înainte de a demisiona?

M.R.: Discuţii am avut în toată această perioadă, de când eu am venit în partid, însă au fost discuţii constructive. Nu ne-am certat niciodată, numai că avem modalităţi diferite de a privi lucrurile nu numai în politică, dar şi în viaţa de zi cu zi.

Rep.: Se zvoneşte că puneţi la cale strategii de atac împotriva primarului Florin Cârciumaru şi că aţi purtat discuţii în acest sens cu lideri PSD, chiar la petrecerea organizată de ziua dumneavoastră. Cum comentaţi aceste zvonuri?

M.R.: Zvonurile privind discuţiile cu Gigi Pecingină şi cu Mihai Prunariu nu sunt reale. La petrecerea organizată de ziua mea dumnealor nu au putut fi prezenţi din cauza programului încărcat de lucru. La ziua mea au venit 5 persoane din PNL, 2 persoane din PSD, persoane cu afinităţi PDL, însă majoritatea au fost cei care nu fac politică. Nu a fost o întâlnire conspirativă, a fost o petrecere, la care fiecare a discutat ce a vrut.

Rep.: Să înţelegem că nu sunteţi interesat de PSD?

M.R.: Nu sunt interesat nici de PSD şi nici de alt partid. În momentul de faţă, sunt membru PNL unde, aşa cum am anunţat încă de la început, nu am venit pentru funcţii. Sper să nu existe posibilitatea de a fi exclus din partid. În ziua de azi, e posibil orice. Asta nu depinde de mine. Îmi doresc să rămân în PNL pentru că am întâlnit aici oameni de excepţie.

Rep.: Ce ne puteţi spune în legătură cu strategia dumneavoastră privind alegerile din 2016?

M.R.: Este prematur să-mi fac planuri de acum. Acolo unde partidul va considera că pot maximiza rezultatul, acolo mă voi duce, însă mai sunt trei ani până atunci, perioadă în care se poate întâmpla orice.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: