Cârciumaru: Nu am nimic cu omul Liviu Andrei

Florin Cârciumaru a declarat că venirea lui Liviu Andrei la Clubul Pandurii nu depinde de el. Un răspuns clar nu a venit  nici din partea preşedintelui Marin Condescu, care a spus că Liviu Andrei vrea să vină. "Eu am zis da, el a zis da, nu e acela care trebuie să ne cunune. Trebuie cineva care să săvârşească slujba", a spus preşedintele de la Pandurii. Cârciumaru nu pare a fi împotriva venirii fostului prefect la conducerea clubului, ci numai ca această venire să se facă legal.

Reporter: Mai ştiţi ceva despre venirea domnului Andrei la conducerea clubului Pandurii?

Florin Cârciumaru: Nu. Nici nu se pune această problemă. Îmi pare rău că a ieşit atâta scandal în jurul acestui subiect pentru că lucrurile n-au fost înţelese cum trebuie de cei implicaţi în a hotărî şi dovada că încă o dată în momentul în care spui ceva în mass-media, să spui ceea ce este de spus, în sensul ca problema spusă mai departe să fie o problemă aprobată de toată lumea. În cazul meu pot să spun că am discutat, am participat la discuţii, dar nimeni n-a spus mai departe şi punctul de vedere al primarului după discuţiile respective sau în timpul discuţiilor respective, pentru că eu am spus că nu este bine. În ce sens nu este bine, pentru că trebuie să se procedeze corect.

Rep.: Adică, cum ar fi fost corect din punctul d-voastră de vedere?

F.C.: Să se discute în consiliul de administraţie, aprobă sau nu aprobă consiliul şi mai departe hotărârea consiliului de administraţie trebuie luată în calcul de către AGA. Este timpul, este momentul ca problemele care sunt de aprobat, de rezolvat în cadrul clubului să treacă prin consiliul de administraţie şi după aceea prin AGA.

Rep.: Venirea domnului Andrei la Pandurii depinde în vreun fel de d-voastră?

F.C.: Nu, nu depinde de mine. Eu sunt un membru în AGA, sunt primarul municipiului Târgu Jiu şi poate că datorită faptului că sunt şi un mare microbist, am depus atâta suflet şi tot ce am făcut, am făcut cu patimă, pentru fotbal şi poate că de multe ori nu e bine, pe unii îi deranjează acest lucru. Deci nu a depins şi nu depinde de mine, nu am nimic cu omul Liviu Andrei, este un om capabil, acest lucru l-a demonstrat pe mai multe funcţii dar trebuie să se respecte anumite reguli care trebuie să se înscrie şi într-un temei legal.

Rep.: Să înţeleg că mai sunteţi membru în AGA la Pandurii?

F.C.: Nu, pentru că eu am solicitat să nu mai fiu nominal în AGA, ci să treacă altcineva din primărie. Să vedem atunci când va fi consiliu local pe cine vom stabili.

Rep.: Clubul Energia Rovinari are datorii destul de mari, ştim că încercaţi să faceţi o asociaţie care să preia acest club. S-au mai făcut demersuri în acest sens?

F.C.: În ultimul timp nu am mai discutat în AGA situaţia Clubului Energia Rovinari. Rămâne să ne întâlnim şi să mai discutăm.

Rep.: Rămâne în picioare înfiinţarea acestei asociaţii?

F.C.: Nu ştiu hotărârea care va fi luată. După ce se prezintă de către consiliul de administraţie, de către conducere situaţia financiară se va lua o hotărâre. Nu ştiu care va fi. Nu am stabilit deocamdată o dată de şedinţă pentru că sunt atâtea activităţi încât nu a avut o prioritate această întâlnire.

Rep.: În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc duminică, domnul Condescu a făcut diverse acuzaţii la adresa domnului Ciurel şi a domnului Călinoiu...

F.C.: Nu este bine ca acest război declarat, nu pot să spun de o parte şi de alta, pentru că din punctul nostru de vedere, al PSD-ului, am căutat să mergem pe o linie de respect reciproc pentru toţi cei care fac parte din alte partide, nu pot să comentez mai multe pentru că nu cunosc declaraţiile făcute de domnul Condescu.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: