Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Marcel Romanescu nu va candida la parlamentare

Fostul subprefect Marcel Romanescu nu va candida din partea liberalilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, spune că ar fi destul de greu ca Romanescu să fie acceptat de organizaţia centrală. „Marcel Romanescu abia a intrat în Partid Naţional Liberal şi este destul de greu să îl impui pe Marcel Romanescu ca şi candidat. Nu aici, că aici poate mi-ar fi mai uşor decât la centru, pentru că centrul va spune că abia a intrat, nu poţi să îl pui candidat. Aici, Romanescu are o imagine bună, o relaţie bună cu primarii, dar mi-ar fi foarte greu la centru”, a precizat Popescu.

Conform statutului PNL, Romanescu trebuie să stea trei luni într-o poziţie de membru simpatizant. Derogare de la acest statut poate să acorde liderul PNL, Crin Antonescu. „Există în statut şi vechime minimă şi faptul că orice membru intrat trebuie să stea trei luni în poziţia de membru simpatizant. Singura persoană care poate să dea o derogare de la această prevedere statutară este preşedintele Crin Antonescu, numai el are dreptul să semneze trecerea din simpatizant în membru cu drepturi depline. Lucru pe care cred că o să îl fac, o să iau adeziunea domnului Romanescu şi o să merg cu ea la Bucureşti pentru a-l trece cu drepturi depline, pentru că e o persoană pe care eu cred că o putem folosi foarte bine în această campanie electorală”, susţine Popescu.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: