Marcel Romanescu: Poate UNPR mă vrea cu tot cu funcţie

Subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu, îşi caută partid pentru a candida la alegerile din 2012. Nu ştie din partea cărui partid, dar ştie cu siguranţă că va candida. Cel  mai probabil va candida din partea UNPR.

Deşi a fost susţinut la funcţia de subprefect de Partidul Democrat Liberal, Marcel Romanescu a declarat că, până acum, nu a purtat nicio discuţie cu liderii acestui partid despre o eventuală candidatură. Mai mult decât atât, Romanescu a declarat că este destul de târziu pentru a mai candida la primăria municipiului Târgu Jiu, avându-l ca şi contracandidat pe Florin Cârciumaru. “Este târziu acum să mă gândesc la a candida la primărie. Este foarte greu să candidez împotriva  unei persoane care de trei mandate a câştigat alegerile cu peste 80% din voturi. Recunosc faptul că aş fi avut nevoie de PD-L, dar cred că şi PD-L-ul ar fi avut nevoie de mine. Nu am avut până acum nicio discuţie despre ce voi face eu. Repet ce am spus întotdeauna: prima mea opţiune a rămas PD-L, dar dacă partidul nu va avea nevoie de mine sigur voi vedea ce voi face şi voi analiza ofertele pe care le-am primit şi care nu sunt deloc puţine”, a declarat Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj.

INTERES

Romanescu a declarat că dacă PD-L nu îl va propune pe un post, va analiza ofertele primite de la alte partide, iar o variantă bună ar fi UNPR. “UNPR-ul şi-a dorit postul de subprefect prin protocolul semnat cu PD-L-ul. Am primit o ofertă din partea UNPR, nu este singurul partid care m-a ofertat, dar poate că mă vor cu tot cu funcţia de subprefect. Voi vedea care va fi opţiunea mea”, a declarat Romanescu.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: