Marius Vlaicu: S-ar putea să rămân la PMP

Respins de unii foşti colegi din PSD, liderul UNPR Gorj Marius Vlaicu susţine că ar putea rămâne în PMP Gorj, partidul care va absorbi UNPR. Marius Vlaicu a declarat la Radio Infinit că o decizie va lua după şedinţa de miercuri, de la Bucureşti, când probabil se va vota fuziunea UNPR cu PMP. El a mai spus că a fost deranjat de reacţiile unora de la PSD, cu privire la venirea lui, şi că este posibil să rămână în PMP, dacă aceasta va fi decizia colaboratorilor din UNPR Gorj.

Reporter: V-aţi hotărât, plecaţi la PSD?
Marius Vlaicu: Trebuie să mă mai gândesc la decizia pe care o să o iau. Cert este că miercuri, pe 20 iulie, voi participa la conferinţa extraordinară a UNPR, alături de alţi 7 colegi, şi după această conferinţă, unde probabil se va vota fuziunea cu PMP, voi lua o decizie. Am discutat cu mulţi colegi cu care am muncit, cu care am fondat UNPR, mulţi sunt consilieri locali, preşedinţi de organizaţii locale, şi se pare că decizia noastră va fi de a merge în continuare alături de colegi şi de a rămâne în această structură.

Rep.: Deci, rămâneţi în PMP?
M.V.: Mai avem timp de gândire, decizia nu pot să o iau singur. Dacă decizia colegilor e să rămânem în Partidul Mişcarea Populară vom rămâne acolo.

Rep.: Unii colegi de la PSD nu au fost de acord cu venirea dvs.
M.V.: M-am format ca om politic şi nu numai eu, ci mulţi colegi care am fondat şi construit UNPR, am venit din PSD şi, sigur, ne uităm spre PSD, să ne aducem şi noi aportul cum putem la alegerile parlamentare. Dar dacă nu suntem doriţi şi am văzut semnale de la unii colegi care nu ne doresc, sunt şi colegi cum e Florin Cârciumaru şi alţi colegi care doresc să revenim în PSD, lucrul, acesta te deranjează puţin, mai ales că la nivel central mesajul că cei care doresc să facă o politică de stânga se pot înscrie în PSD, că uşile sunt deschise.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: