Maşină carbonizată în incendiu, proprietarul de negăsit

Doar scheletul a mai rămas dintr-o maşină, după ce a luat foc în urma coliziunii cu un pom aflat pe marginea drumului. Şoferul autoturismului a fost de negăsit.

Pompierii din Târgu Jiu au intervenit ieri dimineaţă la stingerea unui incendiu în cartierul Drăgoieni din municipiul Târgu Jiu,  la un autoturism de provenienţă străină. Conform declaraţiilor reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj (ISU) Gorj incendiul s-a produs din cauza coliziunii autoturismului cu un copac. „Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu în cartierul Drăgoieni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism de provenienţă străină, proprietar necunoscut. Incendiul a izbucnit în urma coliziuni autoturismului cu un copac de pe marginea drumului. Cauza probabilă, scurtcircuit electric apărut din cauza unui cablu electric cu izolaţie deteriorată în urma unei acţiuni mecanice”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

 Şoferul a părăsit maşina înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului. În urma incendiului, elementele combustibile ale maşinii au ars în proporţie de 70%. Intervenţia pompierilor a durat circa 40 de minute.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: