Matei vrea să se pregătească la Pandurii pentru Steaua

Vizat de Steaua pentru un transfer, fundaşul echipei Pandurii, Gabriel Matei, şi-ar dori să facă un pas către o echipă cu un palmares şi obiective mari cum e formaţia din Ghencea. Totuşi jucătorul de doar 20 de ani rămâne realist şi recunoaşte că pentru el e mai bine să joace meci de meci la Pandurii decât să fie rezervă la Steaua.

Component din acest an al naţionalei de tineret, fundaşul pandurilor va împlini 21 de ani în luna februarie el urmând să fie un jucător de bază în noua campanie a naţionalei lui Săndoi.

Matei a precizat că nu a purtat încă discuţii despre un eventual transfer la Steaua dar ştie din presă că există un interes din partea oficialilor de acolo. „Sincer, mă onorează să aflu că sunt în vederea celor de la  Steaua. Bineînţeles că mi-aş dori şi eu să joc în Ghencea. Cine n-ar vrea, de fapt să ajungă la o echipă ca aceasta- Fără îndoială e echipa cea mai bună din România ca performanţe şi palmares şi aş fi ipocrit dacă nu aş recunoaşte că mă bucur că sunt în vizorul lor. Cred că mai important e să se înţeleagă conducerile între ele”, a spus Matei. „Nu cred însă că este momentul să plec acum. Ce-i drept, aş prefera să rămân la Pandurii până la vară şi abia apoi să fac trecerea în Ghencea. În felul acesta aş fi pregătit sută la sută să fac performanţă la Steaua”. La cei 20 de ani ai săi Matei nu se consideră foarte experimentat pentru a juca la Steaua.

 Gabi Matei a fost adus la Pandurii în vară de la Internaţional Curtea de Argeş , antrenorul Ionuţ Badea folosindu-l titular meci de meci. În total are deja 32 de meciuri în Liga I dintre care 17 meciuri numai la Pandurii.  De un transfer al fundaşului dreapta sunt interesate acum Steaua şi FC Vaslui, suma de transfer vehiculată fiind de 200 000 de euro.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: