Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Max „piticul” s-a făcut mare !

Alexandru Maxim are o poveste interesantă. Mijlocaşul de „aur” al pandurilor a început fotbalul în oraşul natal, Piatra Neamţ, pentru ca mai apoi să facă pasul spre Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj. De acolo a mers în Spania la Espanyol şi s-a întors în ţară la Pandurii în vara lui 2011. „Explozia” de la echipa de club l-a dus pe Maxim şi la naţionala lui Piţurcă. Maxim nu a fost însă dintotdeauna bun de naţională. Primul antrenor al lui Maxim de la LPS Piatra Neamţ, Constantin Pancu, povesteşte cum „piticul” Max a fost respins la un trial organizat de FRF pe când avea 14 ani. „Are acasă un metru cub de cupe şi de medalii! La 14 ani a fost la un trial al Federaţiei. Avea o tehnică excepţională, găsea rezolvare pentru orice, dar cei care au făcut selecţia au zis că fotbalul este pentru giganţi! Era perioada în care se făceau loturile de copii şi juniori la FRF. Finala era la Oradea, iar la penultima fază, la Bistriţa-Năsăud, Max a fost respins. L-au trimis acasă, fiindcă nu avea talie! Avea 1,45-1,48 metri înălţime. Dacă nu tundeau iarba, nu-l vedeai pe teren! Au zis că nu-i de lot naţional. Acei oameni nu s-au gândit că poate avea un puseu de creştere. S-a făcut o mare greşeală. Dovadă că Max a mai a crescut, iar acum are 1,79 metri”, povesteşte în Evenimentul Zilei, Constantin Pancu.

4 – selecţii şi 2 goluri a bifat Maxim în tricoul naţionalei de seniori a României. Mijlocaşul care împlineşte 23 de ani în vară are la activ şi 3 selecţii în naţionala de tineret

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: