Mazilu atacă: USL Total sau fiecare cu jucăria lui

Vicepreşedintele PNL Gorj, primarul de Cărbuneşti Mihai Mazilu, a comentat la Radio Infinit situaţia în care se află alianţa USL de la Gorj. Mazilu crede că preşedintele PNL Crin Antonescu este un brand şi că este cel care atrage voturile. Primarul îi avertizează pe pesedişti că fără ei nu vor putea lua nici 25 de primari. Comentariul acestuia privind războiul 33-37 începe să fie amuzant, mai ales că, până la urmă a fost declanşat de declaraţiile lui Cristian Toader Pasti de nesusţinere a lui Mazilu la primăria Cărbuneşti.

Liberalii gorjeni nu se lasă atunci când vine vorba de respectarea unui protocol. Vor să aibă candidaţi în 33 de primării, mai ales că PSD-ul va fi  susţinut automat, prin protocolul naţional, la Consiliul Judeţean şi Primăria Târgu-Jiu. Împărţirea 33-37 a localităţilor la alegeri li se pare frăţească şi le cer PSD-iştilor să recunoască public că au susţinut de la început această împărţeală. „Mi se pare o decizie normală, luată de preşedintele nostru, Dian Popescu. Ori eşti frate sută la sută pentru că cu jumătăţi de măsură, cel puţin din punctul meu de vedere, eu zic că nu merge. Nu trebuie să spun că acest brand care se numeşte preşedintele nostru la nivel central, Crin Antonescu este locomotiva care a contribuit într-un procent foarte mare pentru acest procent”, spune Mihai Mazilu, vicepreşedintele USL. 

Liste diferite

Chiar dacă nu se va ajunge la nicio înţelegere şi se va merge cu candidaţi separaţi la alegerile din 2011, Mihai Mazilu este sigur că PSD-ul nu va scoate nici 25 de primari. „Dacă nu se ajunge la acel USL Total care presupune să meargă cu un singur candidat nu e nici un fel de problemă, se va merge la alegerile locale şi cu candidaţi separaţi. În 2004 PSD-ul a avut peste 50 de primari, apoi 35 şi vă spun eu că vor fi sub 25 în 2012 dacă se vor merge pe liste separat”, spune vicepreşedintele PNL, Mihai Mazilu. În consecinţă USL-ul va fi respectat doar la nivel central, nicidecum pe plan judeţean. „Respectăm la nivel central acest USL, dar nu va mai fi USL Total, cu un singur candidat, va fi fiecare cu jucăria lui. După aceea vom trage linie şi o să adunăm”, mai menţionează Mazilu.

Vasile Popeangă se abţine de la declaraţii în contradictoriu. Spune că nu cunoaşte amănunte în legătură cu acest subiect pentru că a fost plecat în perioada sărbătorilor. „Nu cunosc aceste probleme. Eu sunt un simplu membru, aştept să fiu sunat şi sigur că voi participa la acele întâlniri”, explică Vasile Popeangă.

 „Ori eşti frate sută la sută pentru că cu jumătăţi de măsură, cel puţin din punctul meu de vedere, eu zic că nu merge”

Mihai Mazilu, vicepreşedinte PNL Gorj

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: