Mazilu, decis să dea buzna peste prefectul Andrei

De săptămâna trecută Mihai Mazilu stă ca pe ace. Acesta aşteaptă răspunsul Prefecturii, pentru a vedea dacă viceprimarul Ion Fugaru a fost sau nu schimbat după litera legii.

Au trecut deja aproape trei săptămâni, iar primarul crede că este absolut necesar să primească acest răspuns. „Cât de greu poate fi să ne dea un răspuns. Tot compartimentul juridic din Prefectură este canalizat spre această situaţie, iar ei nici până acum nu au reuşit să dea un răspuns. Asta pe lângă faptul că atunci când s-a votat schimbarea lui Ion Fugaru, consilierii juridici şi-au dat acordul”, susţine Mhai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

Speranţele primarului Mazilu sunt spulberate de răspunsul dat de Liviu Andrei, prefectul de Gorj. „Nu am putut da un răspuns pentru că nu am toate piesele necesare. O să iau o decizie când am toate elementele la dosar. În termen oricum, pentru că nu a trecut atât de mult timp. Nu pot lua o hotărâre aşa, aiurea. Mai e timp”, susţine Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj

În cazul în care nu va primi răspunsul în aceste zile, Mazilu este decis să meargă peste prefect, deoarece nu i se pare normal să treacă atât de mult timp pentru o problemă atât de măruntă.

Până atunci, Iuliu Călina, viceprimarul ales în locul lui Fugaru nu a apucat prea mult să se bucure de funcţie. Acesta se află internat în spital la secţia de Neurologie, după ce a suferit un atac cerebral.

Ion Fugaru, fostul viceprimar din Târgu Cărbuneşti, a fost demis în 23 decembrie, prin votul consilierilor locali.

Dascălu recunoaşte că PRM a greşit

Liderul interimar al filialei judeţene a Partidului România Mare, Dumitru Dascălu, a admis ieri ideea că organizaţia pe care o reprezintă a greşit în cazul viceprimarului Ion Fugaru, demis din funcţie la sfârşitul anului trecut de consilierii locali din Târgu Cărbuneşti.

 „Va acţiona în instanţă şi sunt sigur că va câştiga. A greşit PRM atunci când nu a verificat dacă majoritatea de la Târgu Cărbuneşti este în interesul comunităţii locale”, a precizat Dascălu, liderul PRM Gorj remarcând totuşi că schimbarea lui Fugaru s-a produs la scurt timp după ce Vadim tocmai semnase la Târgu Jiu protocolul local de colaborare cu PSD, partid din care provine noul viceprimar Iuliu Călina.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: