Mazilu îi mulţumeşte lui Călinoiu.. sau nu

Primarul din Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, nu uită nici la zile de sărbătoare că preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, nu i-a dat buget nici cât...Doinei Gorjului. De zilele oraşului, fericit de cum au decurs lucrurile, şeful din Cărbuneşti a început să mulţumească tuturor. Îi ieşise un Mulţumesc chiar şi pentru Călinoiu, însă în câteva secunde s-a răzgândit.

Indiferent ce s-ar petrece la Cărbuneşti, Mihai Mazilu, primarul oraşului îi mulţumeşte preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, pentru sprijinul acordat. Discursul învăţat pe de rost i-a dat bătăi de cap de această dată. Atunci când a venit vorba despre participarea Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” la spectacolul de Zilele Oraşului, prima persoană căreia a ţinut să-i mulţumească a fost Ion Călinoiu, însă şi-a retras cuvintele: „O ediţie deosebită în acest an, cu o participare pe măsură. La spectacol a fost prezent şi Ansamblul Doina Gorjului şi îi mulţumesc pe această cale preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu...ba nu, nu-i mulţumesc pentru că Doina Gorjului a primit un buget de aproape două ori mai mare decât oraşul Târgu Cărbuneşti de la Consiliul Judeţean Gorj la distribuirea bugetelor pe localităţi. Consider că aveau datoria de a fi prezenţi aici din această cauză”, spune Mihai Mazilu, edilul din Cărbuneşti.

Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” a primit un buget de aproape 20 de miliarde de lei vechi de la Consiliul Judeţean Gorj la începutul acestui an, atunci când a avut loc alocarea sumelor. Asta în condiţiile în care oraşul Târgu Cărbuneşti nu a primit de la Consiliul Judeţean Gorj decât 980 de mii de lei.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: