Mazilu se retrage din cursă pentru că e rudă cu Dian Popescu

Primarul de la Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, s-a retras din cursa pentru obţinerea şefiei Partidului Naţional Liberal, la fel şi Iuliana Iliescu de la Prigoria! Cei doi candidaţi au anunţat că îl susţin pe Dian Popescu.

Mihai Mazilu nu mai candidează pentru şefia PNL din motive de sănătate, dar şi pentru că a ales sa îl susţină pe Dian Popescu. Mai mult, primarul de la Cărbunesti a declarat că este şi rudă cu preşedintele organizaţiei municipale. “Mi-am făcut un control de sănătate şi medicul m-a sfătuit să o las mai moale cu viaţa asta agitată dacă mai vreau să stau printre cei vii. Asta m-a făcut să iau hotărârea să îl susţin pe Dian Popescu. Am făcut şi o analiză a arborelui genealogic şi am aflat că suntem şi puţin rudă“, a declarat primarul de la Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu.

„Primarii susţin orice candidat din politeţe“

În afară de Dian Popescu, un alt liberal care şi-a depus candidatura este Gheorghe Orzan. Acesta nu se sperie însă de faptul că Dian Popescu este susţinut de mai mulţi primari, deoarece consideră că edilii spun din bun simţ fiecărui candidat că îl susţine şi că adevărul îl vor afla abia la conferinţa judeţeană. “Domnul Dian Popescu spune că este susţinut de primari, dar de acest lucru nu putem fi siguri decât la conferinţa judeţeană când vor fi alegerile. Primarii spun din politeţe că îl susţin, că doar dacă îl întreb eu pe unul doar nu o să îmi spună că nu mă susţine“, a declarat Gheorghe Orzan. Acesta spune că şi-a depus candidatura încă din luna martie.

“Cred că Dian Popescu are calităţile necesare pentru a prelua conducerea partidului. Are şi ceva bani, are spirit organizatoric, este bun negociator. Acestea sunt calităţile care m-au convins să îl susţin“

 Mihai Mazilu, primarul de la Cărbuneşti.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: